Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızla gerilerde kalan bitmiş ilişkinizden hala kopamadığınız, garip bir bağınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bu, yüreğinizin hala dolu olduğu gibi bir izlenim bırakıyor çevrenizde.

Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanabiliyorsunuz. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Müsriflik anlamında harcamalarınız pek olmuyor. Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliklerinizle hayatın bir kısmını da kaçırdığınız düşünülüyor. Ama hiç oralı bile olmuyorsunuz, tarzınızdan memnunsunuz.

Aşk hayatınızda büyük bir yanılsama içersindesiniz. Sizi hala geçmişe bağlayan bir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstün sabır yeteneğinizi bugünlerde bol bol kullanmanız gerekecek. Yaşadığınız bir problemin palazlanmasındaki payınızı artık kabullenmelisiniz. Tümüyle suçsuz olduğunuz yolundaki hırslı savunmalarınıza yalnızca kendiniz inanıyorsunuz. Bu akşam ya da yarın, bir misafirinizle özel bir geçmiş tartışmanız olabilir. Bu tartışma sizi biraz incitecek.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:27 Ay-Yengeç burcu seyri, Ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çareler bulmaya çalışabilirsiniz. Gönlünüz değerli kilitli sandık gibidir. Bunu açabilecek kişinin, hakikaten anlayışlı, vicdanlı, kıymet bilen bir insan olması gerekir. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, ailenizi korumak, dış etkenlere karşı savunmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Maddi-manevi anlamda güvence elde etmek sizin için çok önemli. Böyle olduğunda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü güven içinde yaşamak, sıcacık bir yuvanın özlemini çeken birey, eskiyi düşünür. Kendince yüzleşmelerde bulunur. Tutkuları yoğundur. Ne olursa olsun kaybetmek istemez. Sevdiğine veya güvendiğine sarılır. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, bir yandan güvende yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Diğer taraftan sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Aile, yuva, sevgi, güven gibi olgular bizim için önemli. Dışarıdaki başarıyı, içerdeki huzuru sağlayabilecek güçteyiz. Yeter ki, kendimize güvenelim. Olumsuz düşünmeyelim. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, ailenizi, evinizi ve bilhassa iç dünyanızı ilgilendiren konularda güvenliğe verdiğiniz önemi gösteriyor. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, finansal meseleleri halletmek amaçlı girişim veya hesaplamaların işaretçisidir. Çıkarlarımızı korumak, bilmek, gözetmek, elde etmek isteriz. Bu konularda derinlikli düşünürüz. Belki kimse bilmez ama içten içe endişeleniriz ve bir şekilde kurtuluş yolu bulmak isteriz. Hani şöyle kimseye eğilip bükülmeden, bir kapı açılsın isteriz önümüzde ve bunu umut ederiz. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanları kontrol etme isteğinin arttığı bir gün. Maddi konularla ilgili planlarını bozacak gelişmeler yaşanabilir. Özellikle bir yerden para bekliyorsan, beklediğini alamayabilirsin. Kendine yeni bir plan yapmalısın. Performansın her açıdan verimli geçecek bu günlerde insan ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir. Egoları ile yüzleşmek zorunda kalacağın kişiler olabilir. Yeni biralanında kendini ispat etmek için çaba harcaman boşa gitmeyecektir ama rakiplerin ile dişli bir mücadelenin içine girebilirsin. Eğer uzun soluklu bir işin var ise yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, yeni bir aşka yelken açabilirsin. Arkadaşlarının davetini geri çevirerek akşamı kendine ayırabilirsin.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular gününüzü meşgul ediyor olabilir. Aile bireylerinin sizden ani bir şekilde isteyebileceği parasal bir destek sizi biraz zorlayabilir. İmkânlarınız ölçüsünde hareket edin.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili olan konular daha sık gündeminizde olabilir. Geçmişte kalan fakat sizi duygusal olarak rahatsız eden olaylar gündeminize gelebilir. Kendi içinize yönelebilirsiniz. Bireyselliğiniz ön plana çıkabilir. Öğleden sonra işlerinizde tamamlanması gereken ertelediğiniz konulara ilgilenebilirsiniz. Akışta kalın.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük aşk kapınıza gelecek. Sizi siz yapan mert ve sevecen yapınızın getirdiği şanslı fırsatlar bunlar.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neşeli, coşkun ve yenilikçi Koçlar, bugün günlük sorumluluklar ve ailevi konular arasında sıkışabilirsiniz. Eşit verim almak ve herkesi tatmin etme arzunuz sizi yorabilir. Hızlı hareket etme beceriniz sayesinde pratik çözümler yaratabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi çok keyifli ve iyi hissedeceksiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızdan haber alabilir, projeleriniz hakkında onların desteğini isteyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 59' 42" R
Ay
Yengeç
14° 35' 21" R
Merkür
Koç
25° 57' 04"
Venüs
Boğa
15° 42' 36"
Mars
Koç
08° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 44"
Satürn
Balık
17° 32' 49"
Uranüs
Boğa
23° 02' 13"
Neptün
Balık
29° 14' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 42"
Lilith
Başak
24° 39' 45"
True Node
Koç
15° 00' 25"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>