Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, çok sevilen rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha tokgözlü değerlendirebilirsiniz.

Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir. Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak.

Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz. Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor.

Bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Böylece yadırgadığınız davranışlardan daha az etkilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle bu anlamda yaşadığınız küçük, küçük sorunlar, konuyu abartmamanız halinde çözülebilecek. İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 01:50  itibariyle özgürce hareket etmek ve düşünmek anlamına gelen Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor. Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz.  Okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak bir çoğumuz için günün geri kalanında etkili olacak. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 11:42 Ay-Neptün görünümünde insan, her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor. Hayallerinin peşinden gitmekten yana. Orada olmak istiyor. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünebiliriz.  Ancak iyimser düşünelim. Çünkü bugün güzel enerjilerimiz var. Saat 21:34 Ay-Mars kavuşumunda,  kişi uzaklara gitmek, hayatını yeniden kurmak, amacına göre yaşamını sürdürmek ister. Özellikle spor aktiviteleri, karşılaşmalar, fanatik biçimde sloganlar, rakiplerinize karşı üstünlük bir hayli önem taşır. Eğer kişinin istediği bir şey olmuyorsa bir hayli abartılı tepkilerde bulunabilir. Çabuk sıkılma, heyecanlanma, öne atılma arzusu bir hayli yoğundur. 29 Eylül saat 23:52-23 Ekim saat 23:52  tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, özel ilişki,ortaklığı ve maddi-manevi kazanç yönünde  yılın olumlu enerjilerinden biri olarak sayılabilir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. Elit ortamlar, kazanç anlamında rahatlık ve konfor duygumuz ön plandadır. Kişi karşı cinsle olan temaslarda, bu olgular baş tacı yapılır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter,  ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür. Venüs-Terazi burcu geçişinin hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinçaltınızı pozitif bir biçimde etkiliyor. Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyacağınız bir gün. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Bugün ayak sağlığınız önemli.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz. Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişim konularında yararlı olabilecek tanışmalar olabilir. Size yeni bakış açıları kazandıracak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu sayede ilgi alanlarınızı genişletebilir, keşfetmenin heyecanını duyumsayabilirsiniz. Öğrenme ve anlama açısından destekleyici enerjiler içindesiniz. Kendinizi daha özgür hissedeceksiniz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinize söz geçirmeye çalışıyor ancak başarılı olamıyorsunuz. Bazı isteklerinizden vazgeçmeli ve kendinizi disipline etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili ufak tefek problemler yaşayabilirsiniz. Ancak ciddi bir şey yok.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

29 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>