Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor. Yarını, sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor.

Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz.

Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor, sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir. Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu herkes için öyle değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olacak ve belleğinizi zorlayacaksınız. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:43 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Ay-ikizler burcunda saat 11:30 sonrası etkili olduğunda, hem aşkta hem de dilediğiniz alanda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Kısa süreli seyahatlerin işaretçisi olan bu geçiş, yeni biriyle tanışmanız veya yakınlarınızla bir araya gelmeniz, alışverişe çıkmanız şeklinde aktiviteleri işaret edebilir. Arkadaşça paylaşımlar ön plandadır. Bir dostunuzla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz veya kendinizle alakalı konularda konuşmak hoşunuza gidebilir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorunlarına ışık tutacak bir gelişme hayatına yön verebilir. Alacağın maddi ve manevi destek seni rahatlatabilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda iletişiminizin kuvvetli olacağı ve sonuçlarından memnun kalacağınız şanslı bir gün diyebiliriz, fırsatları değerlendirin.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bolca hareket ve ziyaret dikkat çekiyor. Alacağınız haberlerle planlarınızı değiştirebilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlıkla ilgili konularda yaşanacak gelişmelerle moraliniz yükselecek ve sağlığınızın kıymetini daha iyi anlayacaksınız. İşinizle ilgili de ekstra gelirler elde edeceğiniz fırsatlar söz konusu aklınızı kullanabildiğiniz takdirde. Aile hayatınızda ise bugün duyacağınız haberlerle büyük şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Sen popüler ve kolay karşı cinsten üyeleri çekecek. Eşiniz ile kısa süreli gerginlik yaşayabilirsiniz sakin kalın ve büyütmeyin. Bekar Koçlar duygusal bir gününüzdesiniz ilgi gördüğünüz halde ona yakınlaşmakta güçlük çekebilir ve iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son günlerine hareketli bir gündemle giriyorsunuz. Yakın çevrenizle bolca letişim halinde olabilir, kardeşlerinizle, komşularınızla, kuzenlerinizle görüşebilirsiniz. Kısa yolculuk ve ziyaretler gündeme gelebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğlenceli ve keyifli bir gün olabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz aranızdaki ilişkiyi güçlendirecek. Gün içinde iletişime dayalı işlerinizde kolay tatmin olamayabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın son cumartesi gününe Ay'ın İkizler burcundaki  heyecanıyla girip, günü çok enerjik geçireceksiniz. Yeteneklerinizi ister yazarak, ister konuşarak, ister eğitimler vererek ortaya koyabilirsiniz. Kardeşlerinizle başlatacağınız her türlü girişim hızlı bir şekilde ilerler. Arabanızı değiştirebilir, bol bol alışveriş yapabilirsiniz. Aniden bir yılbaşı kaçamağı da gündeminize dahil olabilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 17' 46" R
Ay
Akrep
11° 38' 31" R
Merkür
Boğa
08° 27' 36"
Venüs
Boğa
27° 35' 02"
Mars
Koç
16° 15' 04"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 21"
Satürn
Balık
18° 12' 03"
Uranüs
Boğa
23° 35' 47"
Neptün
Balık
29° 28' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 10"
Chiron
Koç
21° 47' 58"
Lilith
Başak
25° 43' 58"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>