Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden alacağınız bir haber ya da duyacağınız bir söze canınız sıkılabilir. Vermek istediğiniz kararları bir kaç haftaya yayarsanız sizin için daha sağlıklı olur.

İşle ilgili kafanızı haddinden fazla kurcalayan konuları çözüme ulaştırmanın rahatlığını yaşıyorsunuz. Kararlı ve istikrarlı yapınız sayesindeortamınızdaki insanların da güvenini kazanmışsınız.

Harcamalarla dolu bir haftadan sonra bugün elinizden herhangi bir para çıkmayacak. Yakın gelecekte eğitiminizle ya da işinizle ilgili bir alana akacak büyük bir para var.

Konuştuğunuz ve dertleştiğiniz insanlara biraz daha dikkat edin. Canınız sıkkın ve bunu paylaşmak istiyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin ve sevdiklerinizle başbaşa geçirmek istediğiniz bugün, acil bir işinizin çıkması sonucu bölünebilir. Akşama doğru daha durgun saatler geçireceksiniz. Uzaktaki çok sevdiğiniz bir insana özlem içindesiniz ama onu epeydir aramamışsınız. Bugün aramaya ne dersiniz? Genel olarak akılcı bir yapınız var ama bu kez kalbinizle mantığınızı iyi dengelemeniz gerekiyor.

30 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz, saat 04:00 Ay-Chiron görünümüyle başlıyor. Bu enerji, herhangi bir yeniliğin, hayatınızda meydana gelebilecek bir değişimin sizi olumsuz şekilde etkilemesinden çekindiğinizi gösteriyor. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi yapmaktan yanasınız.  Ancak bir yandan da, -Ya umduğum gibi gelişmezse, bilmediğim bir durum beni rahatsız ederse diye düşünebilirsiniz. Saat 04:46  Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı  sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir. Ancak tüm gün Ay-boşluk etkisi altındayız. Biz yine de aceleci kararlar vermeyelim, bir düşünelim. Saat 06:29-1 Ekim saat 07:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde, kendi  görüşleriniz doğrultusunda hareket ederken, abartılı davranmamakta fayda var. Yaşamınızla alakalı her türlü meselede dikkatli olmanız,  ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek,  yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Gün boyu,  iç huzurunuz her dem yerinde olsun. Esenlikler dileğimle,

30 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizlebirliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.

30 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin tipik hareketleri konusunda açık fikirli olmanız bir ayrıcalık gerçekten ve ilişkilerde huzurun sağlanmasına da yardımı oluyor. Tüm burçlar için gün geneli: Nazik yaklaşımlar içine girebileceğimiz, daha diplomatik davranabileceğimiz, üretkenliğimizin ve yaratıcılığımızın artacağı birkaç günlük süreçteyiz. Doğru değerlendirmemizde fayda var.

30 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İyimserliğiniz ve neşeniz artıyor. Bildiklerinizi paylaşma konusunda istekli ve cömertsiniz. Yayıncılık ve medyaya dair işlerinizde olumlu bir hareketlilik gözüküyor. İşe dair yeni girişimler planlayabilir, bu yönde faydalı olacak görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde yeni gelişmeler var.

30 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KUVVETLİ sezgilerinizden faydalanın. Yakınlarınıza bazı konularda fikirler verebilirsiniz. Kendinizle ilgili olan konularda sezgileriniz sizi yanıltabilir.

30 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 27" R
Ay
Koç
08° 48' 03"
Merkür
Koç
19° 46' 09"
Venüs
Boğa
07° 22' 09"
Mars
Koç
03° 42' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 03"
Satürn
Balık
17° 00' 59"
Uranüs
Boğa
22° 38' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 40"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:05

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>