Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Esas olarak ortada büyütülecek bir sorun yok. Ama siz bu ilişkide adeta bir sorun kaynağı gibi davranıyorsunuz. Güvensiz ve kıskanç davranışlarınız, onu gittikçe sizden uzaklaştırıyor.

Dünkü temponuz muhteşemdi. Bugün bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini sorguluyorsunuz.

Eliniz pek açık olmamasına rağmen borç verme konusunda biraz dağılmış görünüyorsunuz. Artık peşinde koşmak istemediğiniz bir alacağınız var. Bugün alacaklınızla bu sorunu oturup konuşacaksınız.

Karşılaştığınız sorunlardan bazılarını üstünkörü elden geçirip gerisini Tanrı ya havale ediyorsunuz. Çözüp hallettiğinizi sandığınız böyle bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmelerden endişeleriniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler siz hiç karışmadan ortadan kalkacak. Bir dostunuzdan kent dışına davet alacak, ama zaman ayarlayamayacağınız için gidemeyeceksiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 00:34 Ay-Venüs ve ardından saat 02:36 Ay-Mars karşıtlığında, bir yanımız huzuru bulmaktan yana, diğer yanımız sorumlukları yerine getirmekten yana. Hangisi daha huzur verirdi derseniz, tabii ki huzur tercihinden yanayız. Saat 10:19-23:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Zayıf yönlerimizi açığa çıkarabilir. Maddi değerlere pek önem vermeyiz bu saatlerde. Daha çok desteklenmek, motive edilmek isteriz. Uzun boşluk hali, soyut çalışmalar, sanatsal uğraşılar, mistik faaliyetler, ritüeller için gayet uygundur. İnsanların bizi yargılamalarından hoşlanmayız. Kendinizle barışık olmak isteriz. Bu saatler arasında bazı meseleler duygusal olarak sizi zorlandığında şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 23:40 itibariyle etkili Ay-Koç geçişi, başkalarına karşı güç kazanma, hayatı cesur bir şekilde ele alabilme iradeniz yükselir. Dünyaya daha güven dolu bir şekilde bakabilirsiniz. Moral gücünüz yerine gelir. Hem ailenizle, hem partnerinizle, hem toplumsal konularda fikirlerinizi kolaylıkla dile getirebilirsiniz. Kişiliğinizin aktif yanları belirgin bir şekilde yükselişe geçer. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara destek olman gerekecek. Çalışma ortamında işleri üstlenebilirsin.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla ve çalışma ortamınızda dostlarınızla denge kurmak isteyeceksiniz. Çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün zekanızla çevrenize kalabalığı toplamayı başaracaksınız. Oldukça esprili konuşmalarınız dikkat çekici. Bu arada kalbi boş olan koçlar her an aşk tuzağına düşebilir. Ancak bu durum platonik olacak.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı düzenleyecek, yakınlarınıza karşı daha anlayışlı ve sevecen davranacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ziyaretinize gelebilir veya tesadüfen karşılaşabilirsiniz. Eski günleri hatırlayıp birlikte hoş vakit geçireceksiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca yanınızda olacak. Biraz dinlenin.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde manipülasyon baştan çıkarma ve gücü istediğimiz gibi kullanmak eğilimi su yüzüne çıkar. İş ortamında kadınlarla ilişkilerinize özellikle dikkat edin. Sizi idare etmek isteyebileceklerdir. Siz de bu yaptırımdan hoşlanmayabilirsiniz. Gücü destek olarak kullanmayı seçin. İşte yeni insanları istihdam edersiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 37' 18" R
Ay
Akrep
03° 00' 55" R
Merkür
Boğa
07° 25' 20"
Venüs
Boğa
26° 43' 17"
Mars
Koç
15° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 26"
Satürn
Balık
18° 09' 27"
Uranüs
Boğa
23° 33' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 32"
Chiron
Koç
21° 45' 55"
Lilith
Başak
25° 39' 18"
True Node
Koç
14° 54' 52"
Son Güncelleme : 21/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>