Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Esas olarak ortada büyütülecek bir sorun yok. Ama siz bu ilişkide adeta bir sorun kaynağı gibi davranıyorsunuz. Güvensiz ve kıskanç davranışlarınız, onu gittikçe sizden uzaklaştırıyor.

Dünkü temponuz muhteşemdi. Bugün bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini sorguluyorsunuz.

Eliniz pek açık olmamasına rağmen borç verme konusunda biraz dağılmış görünüyorsunuz. Artık peşinde koşmak istemediğiniz bir alacağınız var. Bugün alacaklınızla bu sorunu oturup konuşacaksınız.

Karşılaştığınız sorunlardan bazılarını üstünkörü elden geçirip gerisini Tanrı ya havale ediyorsunuz. Çözüp hallettiğinizi sandığınız böyle bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmelerden endişeleriniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler siz hiç karışmadan ortadan kalkacak. Bir dostunuzdan kent dışına davet alacak, ama zaman ayarlayamayacağınız için gidemeyeceksiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:12 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Sağlıklı yaşam, huzurlu bir hayat, özgüven duygusu son derece önemli. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyiniz. Ben buradayım diyebilmelisiniz. Kimsenin hakkınızı elinizden almasına, sizi üzmesine izin vermeyiniz. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, özgüven duygumuzun maddi-manevi anlamda gücümüze bağlı gelişecektir. Eğer güvencemiz varsa hayata olumlu bakıyoruz. Oysaki kendimizi mutlu etmek için sadece paraya bağlı değil ki. Hayata olumlu bakmalı, keyfini her şeye rağmen çıkarabilecek nice güzellikler var. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda geleceğe dönük yeni kararların işaretçisidir. Yaşamın güzellikleri, keyifli yönleri merkez alınır. Başkalarına uymak yerine, kendi arzu ve isteklerinizi daha fazla ön planda tutarsınız. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlık etkisinde aşk hayatımız ve sosyal ilişkilerimiz canlanıyor. Toplumdaki yanlışlıklara susmayız. Fikirlerimizi ifade ederiz. Kendimizi mutlu etmek isteriz. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. Eğlenmeyi, yaşamdan zevk almayı, bildiğimiz gibi hareket etmeyi önemseriz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkimizde açıklık ve netlik arıyoruz. Eğer bir şeyler bizi kuşkulandırıyorsa ne yapıp edip gerçeğe ulaşmaya çalışabiliriz. Kendi derinliklerimizle temasımız oldukça yükselir. Gizli saklı konularda bilgi sahibi olmak isteriz. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü, akşamı şenlendiren, ilişkileri güzelleştiren, paylaşımı çoğaltan bir etkidir. Uyum, paylaşım ve tutkular ön plandadır. Kendimizi ifade etmemiz kolaylaşır. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıktan ziyade tek başına çalışmak verimli sonuçlar getirebilir. Bugün sabah saatlerinde kendini biraz dalgın hissedebilirsin. Ancak öğle saatlerinden itibaren tempon artacak, yaptığın işlerde dikkatini toparlamanda fayda var. Çalışma ortamında ve sosyal yaşamında yaptıklarınla ve söylediklerinle ön plana çıkabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin. Ancak sevgilinin kendini hazır hissetmediğini söylemesi canını sıkabilir. Hiçbir konuda beklemek istemeyeceğin gibi, zaman zaman etrafındakileri düşünmeden alacağın kararların sonuçlarıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsin.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer çocuk sahibiyseniz ebeveyn olmanın tadını çıkaracağınız bir gün olabilir. Her olumsuzluk içinde olumlu bir duygunun barındırdığı bir olgudur. Bunu bugün daha net görebilir ve hislerinizle daha iyi anlayabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda daha aktifsiniz. Sabah saatlerinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilir, sorumlu olduğunuz işlerinizde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilir, fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Günün ikinci yarısında ailenizle ilgili durumlardan etkilenebilir, geçmişte kalan konularla ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Sosyal çevrede süregelen mücadele yeni fikirler üretmenize sebep olacaktır. Önemli ve farklı işler yaratmak için uygun koşullar mevcut. Yanlış insanlara, ideallere kapılmamak önemli.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, haftayı arkadaşlarınızla neşeli bir akşam yemeğinde buluşarak keyifle sonlandırabilirsiniz. Diğer yandan sanat gösterilerini takip etmek, tiyatroya gitmek, sosyalleşmek haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olur. Çocuğunuza ayıracağınız kaliteli zaman da paha biçilmez değer taşır.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>