Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir yere koyduğunuz eski gönül sancınız ara ara hala içinizi acıtıyor. Onun unutulmazlığı, aşk adına aşka hiç benzemeyen sıradan ilişkilerin ötesine geçmenizi engelliyor. Mutsuz ve umutsuzsunuz. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz.

İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bu gün de hissedeceksiniz. İşi hayatınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda uyarabilirler.

Bugünlerde yaşadığınız ve eziklik hissettiğiniz bir para konusu aklınızdan çıkmıyor. Çok ağır bir tempoda çalışırken bile parasızlık çekmeyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir düzelme olabilir.

Aile bireylerinden birisiyle daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor. Uzaktan onun sorunlarını anlayamıyor ve sıcak ilişki kurmakta zorlanıyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle etkileşim ve iletişim gerektiren konularda bugün biraz daha dikkatli, temkinli hareket etmeniz gerekebilir. Kardeşleriniz, komşularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Yeni bir işe başlamak, karar vermek, ilerlemek zor olabilir. Benim tavsiyem, etrafınızla olan bağlantınızı bir miktar azaltmanız işinize veya ne ile meşgulseniz o konuya odaklanmanızdır. Saat 15:04 Ay-Yengeç burcu seyri ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çareler bulmaya çalışabilirsiniz. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, ailenizi korumak, dış etkenlere karşı savunmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Maddi-manevi anlamda güvence elde etmek sizin için çok önemli. Böyle olduğunda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, bir yandan güvende yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Diğer taraftan sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Aile, yuva, sevgi, güven gibi olgular bizim için önemli. Dışarıdaki başarıyı, içerdeki huzuru sağlayabilecek güçteyiz. Yeter ki, kendimize güvenelim. Olumsuz düşünmeyelim.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Çevrenle uyum içinde olmana rağmen, eşine ya da sevgiline gizli bir inatçılık sergiliyorsun. Bugün, sözlerinin arkasında durarak, yakınlarına verdiğin tavizleri yerine getirmek isteyeceksin. İkili ilişkilerde istemeden de olsa karşındaki kişileri sıkboğaz edebilirsin. Sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içeresindesin. Önemli randevulara geç kalmamak adına, yolda oluşabilecek aksaklıklara karşı daha erken hareket etmende fayda var. Bazı konularda açık sözlü olmakta bir sakınca görmesen de söylediklerin etrafındaki bazı insanları rahatsız edebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş veya eğitim ile ilgili konularda istediğiniz durumların zamanında olmaması keyfinizi biraz kaçırabilir. Ancak bu zaman zarfı içinde sizler de olaylara farklı bir bakış açısı getirerek durumu lehinize çevirmeyi başarabilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun. Zihinsel konularda fazla aktif olmanız mümkün. Duygusal yönden dalgalı bir ruh halinde olabilirsiniz. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalmanız olası. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAFANIZ karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olacak. Kendinize güveniniz devam ediyor. Harekete geçtiğiniz konu hakkında çok hoş gelişmeler olduğunu anlayacak, atılımlar yapacaksınız.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal konularınız devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın ve sevdiğiniz insana daha sıcak davranın.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam üstü Yengeç burcuna geçerken sizi ailevi meselelere yöneltecek. Ev alıp, satmak, kiralamak için harekete geçebilirsiniz. Annenizle beraber vakit geçirebilir ya da çocuklarınıza özel ilgi gösterebilirsiniz. Ev dekorasyonunu değiştirmek, deniz kenarında vakit geçirmek, vapura binmek size iyi gelir.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olacak. Kendinize güveniniz devam ediyor. Harekete geçtiğiniz konu hakkında çok hoş gelişmeler olduğunu anlayacak, atılımlar yapacaksınız.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 47' 13" R
Ay
İkizler
13° 48' 11" R
Merkür
Koç
23° 35' 49"
Venüs
Boğa
12° 53' 51"
Mars
Koç
07° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 22' 27"
Uranüs
Boğa
22° 54' 15"
Neptün
Balık
29° 11' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 25"
Lilith
Başak
24° 24' 33"
True Node
Koç
15° 12' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>