Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

Özel hayatınızdaki problemler,hayatınızı da etkilemekte. İş yerinizde sürekli dalgınsınız ve arada sırada birtakım hatalar yapıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın yardımı sayesinde bu hataları telafi edebiliyorsunuz . Biraz daha kendinize çekidüzen vermeye çalışmalısınız.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz. Borçlarınız yüzünden hoşlandığınız birşeyi satın alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Çalkantılı bir gün geçireceksiniz. Mümkün olduğunca esnek olmaya ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz. Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, ilişkimizle ilgili konularda zorlanmaya neden olabilir. Başkalarını anlayışla karşılamak kolay değildir. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, derinliklerinizde saklı olan ılımlı, sevimli, şairane, hassas yanlarımızı ortaya çıkartır. Eğer bir sanatçı iseniz, bu enerji, hayallerinizi bir resme, bir esere dönüştürmenizi sağlar. O eserde ruhunuz vardır, siz varsınızdır. Bu kavuşum tüm enerjinizi neye yönlendirdiğinizi işaret eder. Bu biraz da sizin yaşamı ele alış biçiminize de bağlıdır. Ancak böyle faydalı taraflarının yanı sıra dikkat edilmesi gereken yönleri de vardır. Sözgelimi gerçeklerden uzaklaşmak rehavete kapılmak, kendini kaf dağında sanıp masalsı bir dünyada kaybolmak gibi. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmeyelim canlarım. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bağımsızlığını kazanmak için maddi araştırmalar yapabilirsin. Lider ruhunu, sosyal yaşamına yansıtmak istiyorsun.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın sizi yoran bütün ağırlıklardan kurtulmak istercesine kendi başınıza kalıp ruhunuzu şifalandırmak isteyeceğiniz, manevi huzuru yakalamak adına mücadele vereceğiniz huzur dolu yerlere gitmek isteyebilir, uzun uzun düşünerek bazı konularda bir karar vermek isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik bazı planlarınızı çabucak gerçekleştirmek adına önemli kişilerle faydalı görüşmeler yapabilir ve bu girişimlerinizin sonucunu hızlıca almak isteyebilirsiniz. Fakat bu noktada sizlere tavsiyem sabırsız kişiliğinizi işinize yansıtmamak ve ideallerinize doğru emin adımlarla ilerlemeniz olacaktır.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda ve genel olarak ilişkilerinizde daha ölçülü olmaya özen göstermelisiniz. Bazı kurallar ve kısıtlamalarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler sizleri hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız; hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi tecrübenizi insanlarla paylaşarak; bir yıldız gibi yükselecek; insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz Özel zamanlardasınız. Bugünler de çevreniz genişleyerek; sizi yürekten destekleyen, hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle; başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Özel yaşamınızda sevdiklerinizden aldığınız olumlu enerjilerle her geçen gün kendinizi daha kararlı ve güçlü hissedeceksiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya çalışın. İç dünyanızla bağlantınız iyi.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim duygularınızı harekete geçirecek. Bir anda kendinizi tutkulu bir aşka kaptırmış bulabilirsiniz. Duygularınızı hemen dile getirmeden romantik ve platonik olarak yaşamayı seçebilirsiniz. Ama gün içindeki tutku enerjisi bu durumu yönetmenizi zorlaştırabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili gelişmeler, uzun vadeli ilerleme ve dönüşümlerin habercisi olabilirler. Bazı girişimler yapmanız, fırsatları değerlendirmek için adımlar atmanız gerekiyorsa, fazla duraksamamaya özen gösterin.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>