Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı çok etkileyen üçüncü bir kişi var. Üçüncü kişiye bu yetkiyi esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri başbaşa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

İş hayatınızda bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğu ileri boyutlarda yaşayacaksınız. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Varlıklı bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızsınız. Oradan gelecek destek hayata başka bir yerden yeniden başlamanızı sağlayacak. Küçük hesaplar yapmaktan yaşama enerjinizi kaybedeceğinizi düşünüyorsunuz.

Aile içindeki bir huzursuzluk dallanıp budaklanıyor. Daha yaşlıca bir bireyle kişilik çatışması içindesiniz. Bunun önünü almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı statükocu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onlara da aldırmıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor. Sıkı aile bağlarınız var. Bu bağları daha verici bir şekle sokmanız gerekiyor. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, sosyal faaliyetleriniz, idealleriniz veya kısa süreli olarak gerçekleştirmeyi düşündüğünüz hedefleriniz konusunda sadece kendi adınıza değil, başkalarının da yararına olacak şekilde hareket edebilirsiniz. Bir yandan kendi temellerinizi güçlendirmeye çalışırken, diğer yandan sizin için değerli olan kişilerle yakından ilgilenmeniz, etrafınızda bulunan kişilerden olumlu yansımalar almanızı sağlayabilir. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, kendimizi mutlu etme, sıkıntıdan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. Huzur bulduğumuz insanlara, ortamlara yöneliriz. Bu bazen kişinin yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Duyarlı olabiliriz. Sevdiklerimizi önemseriz. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda herkesin ölçülü ve dikkatli davranmasını isteriz. Nazik olunmasını, adil davranılmasını bekleriz. Bir problem varsa eğer, bunu başkalarıyla konuşmaktan hoşlanmayız. Canımız sıkkın olduğunda hemen bir şeyler yeriz, içeriz. Bu bizi rahatlatır. Tabii ki kilo alımına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Partnerimizin güzel yaklaşımları bizi rahatlatır. Değerlerimize saygı göstermesi mutlu eder. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, kararların derinlikli gözden geçirilmesi ve gerçeklerin göz ardı edilmemesi gerektiğini işaret ediyor. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanlarını bugünlerde mesleğe dönüştüren bir Koç burcuysan, para kazanabileceğin alanlar yaratacaksın. Eğer işe yeni başlayan bir Koç burcuysan üzerine fazla gelindiğini düşünebilirsin. Etrafında seni zorlayan insanlar varsa onlara karşı net bir tavır sergileyebilirsin. Ne söylediğinden çok nasıl söylediğine dikkat edecek olanlar senden uzaklaşabilir. Söylemlerini doğru aktarırsan pişman da olmazsın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Gün içerisinde yapacağın alışveriş, ihtiyaç olmaktan çıkıp, giymeyeceğin kıyafetler almana neden olabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların size yaklaşım tarzında bir soğukluk hissedebilir ve kendinize karşı tavır alındığı duygusuna kapılabilirsiniz. Ancak bunu kişiselleştirme noktasına getirmemeniz gerekiyor.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konularda kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bu konuda alternatif plan yapmanızda yarar var. Aile hayatınızda geçmişle ilgili konular açılabilir. Bu durum duygularınızda dalgalanmalara sebep olabilir. Kendiniz yorgun hissedebilirsiniz. Farklı konulara odaklanıp rahatlayabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZDEN hoşnut olacağınız, kontrollü davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün. Paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neşeli ve esprili tavırlarınızla etkileyeci olacağınız bir gün. Davetler alabilir, sevdiğinizle birlikte eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Bitip tükenmek bilmeyen enerjinizle bugün parlayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sinirsel gerginliğe biraz daha dikkat etmelisiniz, yoğun bir trafiğiniz olabilir. Öğleden sonra ise biraz daha rahat bir gündeminiz var, ev ve aile işleriyle ilgilenebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki yolculuğu içinizdeki sezgileri coşkulu bir şekilde hayata geçirmenize destek verir. Duygusal konuşmalara, spiritüel öğretilere, ailevi paylaşımlara açık bir gün. Bol bol deniz veya göl kenarında vakit geçirerek, açık havanın desteğinden faydalanın. Hamama gitmek, masaj yaptırmak, evrenin güzelliklerine odaklanmak için harika bir gün.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 22' 40" R
Ay
İkizler
22° 14' 34" R
Merkür
Koç
24° 12' 05"
Venüs
Boğa
13° 38' 60"
Mars
Koç
07° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 03"
Satürn
Balık
17° 25' 16"
Uranüs
Boğa
22° 56' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 23"
Lilith
Başak
24° 28' 37"
True Node
Koç
15° 09' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>