Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açık sözlü olmanız ve olduğunuz gibi görünmek istemeniz çok normal; ancak bunu arkadaşlarınızın kusurlarını herkesin önünde yüzlerine vurma noktasına götürmeyin, doğruları doğru biçimde ifade etmezseniz, doğru olmaktan çıkar, saldırganlığa dönüşürler. Sık sık özür dileyerek açık sözlülüğünüzü dengeleyin.

İşinizde herhangi bir köklü değişiklik gözükmüyor. Ama bu işinizin her zaman düzgün gideceği anlamına gelmez. İşiniz düzgünken, ilerde doğabileceğini düşündüğünüz aksaklıklara karşı bugünden geliştirebileceğiniz destekler üzerinde yoğunlaşın.

Olumsuz bir değişiklik ihtimali gözükmüyor; olumlu bir tırmanma da yakın vadede olmayacak. Alışkanlıklarınızı değiştirmeyin, ihtiyaçlarınızı çoğaltmayın. Kendinize küçük imkanlar yaratmaya çalışın.

Meraklı biri olduğunuz biliniyor. Bunu, özel hayat ilişkilerini didiklemeye kadar götürmeyin. İlişkilerini değil, kendi varlığını önemsediğinizi partnerinize hissettirin. Hava değişimine dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın başarı basamaklarını hızla çıkıp en yükseğe erkenden kurulmak istemeniz güzel de, hem o en yüksekte ne yapacağınızı bugünden bilmenizde, hem de bu arada hızla çıkarken atladığınız bazı basamakların sonradan sorun çıkaracağını unutmamanızda yarar var. İstikrarlı olmayan yükselişler her zaman hızlı düşüşlerle sonuçlanır, unutmayın.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 6 Eylül-30 Nisan 2019 tarihlerinde Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn, amaca yönelik şekilde ilerlemek, sorumluluk almak, disiplinli çalışmak, koşullar çerçevesinde hareket etmek, yavaş fakat sağlam ilerlemek, bazen karamsarlık ancak çoğunlukla olgun yaklaşımlarda bulunmak dönemin insana kattığı değerler ve derslerdir. Sizler bu süreçte bazen başarısız olmaktan çekinecek, statüyü önemseyecek, temkinli davranacak, mesafeli olacak, fakat prestij sahibi olmanın gücünü, ayrıcalığını yaşayacaksınız. O işten ayrılıp, bu işe girip çıkmak yerine, sebat etmeyi, dayanmayı ve işi en iyi şekilde öğrenmeyi, rakiplerinizi geçmek için eksiklerinizi tamamlamayı kabul edecek kıvama geleceksiniz. Bir koç için zorlayıcı yanları olsa da, emek ve alın terinizin kıymetini bilecek, kazandığınız unvan, ulaştığınız zirve ve elde ettiğiniz saygının bizzat yaratıcısı olduğunuz için, kendinizle gurur duyacaksınız. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Günlük tempoda detayların öneminin farkında olarak çalışmak gerekiyor. Eğer bir yerde sorun varsa, bu sorunun düzeltilmesi lazım. İster istemez zaten bu yönde durumlar karşımıza çıkmaya başlıyor. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi günlük merkezde pratik şekilde halletmek önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşayacağın bir olay hafızanda gerektiğinden fazla yer kaplayacak. Özellikle güvendiğin bir dostunun seni zor gününde yalnız bırakması aranızda sorun oluşmasına neden olacak. Detaylara takılman sorun yaşamana sebep olabilir. Yoğun çalışma ortamı yorsa da, güçlü adımlarla hedefine doğru gitmek seni dinç tutacak. Evli bir Koç burcuysan, eşinin durgunluğunu kendine yorabilirsin. Akşamüzeri katılacağın davette ilginç kişilerle tanışacağın gibi, kalıcı dostluklar edeceğin sohbetlere de dâhil olabilirsin. Bağışıklığıyla ilgili problemi olan bir Koç burcuysan, kafeinli içeceklerden uzak durmanda fayda var.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların sürekli sizi eleştirmesi ve her yaptığınız işte bir kusur bulması bugün düşüncelere dalmanıza neden olabilir. Bu kişilere karşı kendinizce bir plan yürütmek ve onları kendi haline bırakmak isteyebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeniz mümkün. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilir yaratıcılığınızı geliştirecek eğitimlere katılabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ projeler içerisindesiniz ancak bunları tam olarak nasıl ifade edeceğinizi bilmiyorsunuz. Olumsuz tepki almamak adına herkese gülümsemeye çalışmayın.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay Yengeç burcunda ilerlerken ev ve aile konuları gündeminizde olabilir. Evinizle ilgili tadilat, tamirat, dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz. Yemek ve beslenme konuları gündeme gelebilir. Geçmiş ve anılar duygusal hassasiyetleri ortaya çıkarabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugün Başak burcuna geçerek uzun zamandan beri sizi dağıtan konulara parmak basıyor. Gündelik yaşamınıza düzen getirmek için kolları sıvama zamanı. Evdeki fazlalıklardan hemen kurtulmalısınız. Belki de bir depo kiralayacak ve fazla eşyaları buraya yerleştireceksiniz. Analitik zekanız çok işe yarar. Evcil hayvan alabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 51' 15" R
Ay
İkizler
14° 46' 10" R
Merkür
Koç
23° 39' 53"
Venüs
Boğa
12° 58' 59"
Mars
Koç
07° 12' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 23"
Satürn
Balık
17° 22' 46"
Uranüs
Boğa
22° 54' 30"
Neptün
Balık
29° 11' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 39"
Lilith
Başak
24° 25' 00"
True Node
Koç
15° 12' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>