Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin bazı özel zevklerinize tepkisi var. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Dinamiksiniz. Haftanın songünün de bile, haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak kim, nelerden, ne kadar sorumlu bilinçliliği içindesiniz.

Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntı yüzünden kendinize kızıyorsunuz.

Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz bir sözün arkasında durmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan özgürlük göze çarpar. Saat 16:32-17:30 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Egonuz ön planda olacak. Aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde kendinizi tam anlamıyla ifade edebilmenizi, hakimiyet kurabilmenizi zorlaştırdığı gibi, partnerinizle aranızda sorunlara yol açabilir. Özgüven duygunuzda iniş ve çıkışlar meydana gelebilir. Bu ruh hali gerilimli davranmanıza neden olmasın. Durumunuzu abartmayınız. Saat 17:30 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını olduğu gibi kendinizi de affetmeniz yararlıdır. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, maddi konularda titiz bir analizin göstergesidir. Ekonomik düşünülür. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve ciddi çalışmanın hem de başarılı olmanın göstergesidir. Saat 23:38 Venüs-Mars görünümü, ş ve özel ilişkilerimizi ciddiyetle ele almamız gerektiğini gösteriyor. İş hayatında güvende miyiz? Yoksa başka seçeneğimiz yok diye bir çok sıkıntıyı sineye mi çekiyoruz? İlişkimizde dengeler yerli yerinde mi? yoksa bizi tatmin etmeyen bir beraberliği sürdürmeye mi çalışıyoruz. Bütün bu düşünceler bizi tedirgin edebilir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda beklentide olduğun ödemeler ertelenebilir. Bu ihtimale hazırlıklı olarak hareket etmelisin. Bu durum henüz ayın ortası olmamasına rağmen gergin olmana neden olacak. Kendine bir B planı yapmalısın. Seni bir süredir rahatsız eden işlerden ya da kişilerden uzak durmak isteyeceksin. Hayallerin ile davranışların birbirine tezat olduğunda ailen de seni anlamakta zorlanıyor. Bugün bir adım atarak aklındaki bazı konularla ilgili uzlaşma yoluna gidebilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşin ve arkadaşlarınızla beraber bir etkinliğe katılabilirsin. Saç, makyaj, giyim kuşam için bazı uygulamalar ve alışverişler yapabilirsin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz veya sevdiğiniz bir dostunuzla iletişim biçiminize dikkat etmenizde fayda var. Bir şeyleri düzeltmek isterken ters düşmeyin. Belki sizden istediği birazcık fazla ilgi olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara, eğlenceye zaman ayırmak için güzel zamanlar var. Aynı zamanda sevdiklerinizle ve çocuklarınızla da güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TOPLUMA ayak uydurmada oldukça başarılısınız. İş ve sosyal çevrenizde popülerliğinizin arttığını göreceksiniz. Bu durum sizi daha sözü geçen biri haline getirebilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle ilişkilerde karşılıklı gerilmemeye dikkat edilmesi gereken bir gün olabilir. Fiziksel enerjinizi sportif aktivitelerle dağıtmalısınız. İlişkilerde sabrı korumak biraz daha zor olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn'ün kavuşumu, aldığınız kararları somutlaştırıp size ciddi bir şekilde yenikalıplarıyla ilgilenmenize işaret edecek. Yaklaşık 6 aydır uğraştığınız bir konunun meyvelerini artık olgunlaştırıp daldan koparırsınız. Bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 11" R
Ay
Koç
06° 42' 40"
Merkür
Koç
19° 39' 60"
Venüs
Boğa
07° 11' 38"
Mars
Koç
03° 35' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 02"
Satürn
Balık
17° 00' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 09"
Neptün
Balık
29° 03' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 21"
Lilith
Başak
23° 53' 43"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>