Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıcakkanlı davranışlar sizi günden güne aşka doğru götürüyor. Önümüzdeki günler sizin için çok farklı anlamlar taşıyabilir. Duyduğunuz ilgiyi sezdirmeme çabanız pek de gerekli görünmüyor.

Birtakım işler son ana bırakıldığında, sıkıntıyı siz çekiyorsunuz. Gelecek günlerde çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler, henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandırabilir.

Hesabınızı bilerek günübirlik yaşam sürüyorsunuz. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçırabilir. Aile içinde bir para sevinci yaşayabilirsiniz.

Yapacağınız bazı hoşluklarla, aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Bugün böyle bir girişim için iyi bir başlangıç olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterebilir. Ama kıssadan hisse çıkartma yeteneğiniz, böyle durumlarda size zarardan çok yarar getirebiliyor. Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak verdiğiniz kararların hemen arkasından gelen kısa tereddütlerle kararsız insan imajı verebiliyorsunuz.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 07:32-08:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Egonuz ön planda olacak. Aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde kendinizi tam anlamıyla ifade edebilmenizi, hakimiyet kurabilmenizi zorlaştırdığı gibi, partnerinizle aranızda sorunlara yol açabilir. Özgüven duygunuzda iniş ve çıkışlar meydana gelebilir. Bu ruh hali gerilimli davranmanıza neden olmasın. Durumunuzu abartmayınız. Saat 08:48 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını olduğu gibi kendinizi de affetmeniz yararlıdır. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, maddi konularda titiz bir analizin göstergesidir. Ekonomik düşünülür. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisinde, ilişkinizle ilgili mevzularda, partnerin tavırları çok önemli. Eğer partneriniz sorunları görmezden geliyorsa veya üzerinize geliyorsa kızabilirsiniz. Yeteri kadar sorumluluklarım var, beni kimsenin üzmesine izin veremem diye söylenirsiniz. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve ciddi çalışmanın hem de başarılı olmanın göstergesidir.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüklerini ve düşündüklerini bugün kimseden sakınmıyorsun. Önder olmak için sosyal çevrende yaptığın baskı bazen eleştirilerin de ağır olmasına neden oluyor. Zor anlar yaşadığın günlerin açısını bugünlerde çıkartıyorsun. Yatırımlar yapmak için görüşmeler yapmak istiyorsun ancak ülke gündemini takip etmeden hareket etmen pek doğru olmayabilir. Büyük heyecanlar için değil ama büyük yatırımlar için henüz erken olabilir. Daha çok hedeflerine yönelik çalışmalar yapmalısın. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, beklemediğin kişinin aşk itirafı karşısında ne diyeceğini şaşırabilirsin. Verdiğin sözleri bu dönem özellikle tutman gerekebilir. İnsanların beklentilerini yükseltiyorsun.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünve kariyer yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirmek adına disiplini elden bırakmamanız gereken bir gün. Ciddiyetle ve özenle ilerlediğiniz takdirde başarı sizin için kaçınılmaz olacaktır.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız zamanlar var. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etme gücünüz yükseliyor. Pozitif enerjiniz üst düzey insanların dikkatini çekecek.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sağlığınıza özen göstermelisiniz. Hafta sonu için seyahat planları yapabilirsiniz. Plansız ani gelişen işler harcamalarınızı artırır. İlişkilerde kopuşlar, huzursuzluklar, tatminsizlikler söz konusu olurken dipte derinde kalan arzularınız gün yüzüne çıkabilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek.Rutin işleri halletmek, mesai arkadaşlarınızla haftalık toplantılar yapmak, diyete başlamak, sağlık konularına önem vermek, ofisteki eksiklerin alışverişine gitmek, evcil hayvanınızın sağlığıyla ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Elinizi attığınız her işten verimli sonuç elde edersiniz. Hizmet ve fayda prensibi ön planda olacaktır.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 22' 37" R
Ay
Koç
07° 49' 56"
Merkür
Koç
19° 43' 17"
Venüs
Boğa
07° 17' 16"
Mars
Koç
03° 39' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 07"
Satürn
Balık
17° 00' 40"
Uranüs
Boğa
22° 38' 25"
Neptün
Balık
29° 03' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 36"
Lilith
Başak
23° 54' 14"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>