Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Onun iç dünyasındaki yerinizi biraz eksik değerlendiriyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız.

Bir küçük değişiklik haberi sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun netlik kazanmasına neden olabilir.

Geçmişte yaptığınız hatalı açılmaları bugün pişmanlık şeklinde yaşamanız, bir anlam taşımıyor. Karamsarlığınız kalıcı değil. Yakın bir zamanda toparlanma söz konusu.

Yakın geçmişte aldığınız eleştirilere sessiz kalışınızın muhatabınızca bir suçlu tavrı gibi değerlendirilmesi o kadar da önemli değil. Bugünlerde bununla ilgili takılmalarınız beyninizi boşa işgal ediyor. Sabrederseniz, suskunluğunuzun gerçek nedeni yakında ortaya çıkacak ve puan toplayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterip sizi hayal kırıklığına uğratacak. Yaşayacağınız küçük kırgınlık, geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Parasal daralmalar sandığınız gibi uzun ömürlü değil

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişinde, sosyal yaşantımızda, ilişkilerimizde ılımlı, merhametli yanlarımız ön planda olacak. Problemleri bir süreliğine rafa kaldırabilir, ilişkiyi olduğu şekliyle kabullenip devam ettirmeyi tercih edebiliriz. Ancak bu yanlıştır. Durup bir bakmak lazım olan ve bitene. Eğer problem varsa bunların gözden geçirilmesinde yarar var. Venüs, kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, bu geçiş maddi konularda da önem taşıyor. Fakat hesabımızı bilmekte yarar var. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Eş veyaortağımızın yanlış bir kararı da bizim için zorlayıcı olabilir. Bu geçiş, özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı kurcalayan kişiyle ilgili bir karar alma noktasına gelebilirsin. Bireysel vakit geçirmek bugün sana daha çok hitap edecek.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani değişiklikler karşısında daha olgun ve kontrollü olmalısınız. Başkalarının hızına yetişmek sizi zorlayabilir. Kendi temponuzdan devam etmeli ve daha yoğun bir iletişim ağı kurmalısınız.Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki görünür olmak isteyebilirsiniz. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. Engeller sizi yıldırmasın.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. İş yerinizde huzursuzluk hakim. Bazı olaylar sinirlerinizi yıpratsa da gerekli mesajları alabilirseniz hayattan çok şey öğreneceksiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte ilişkinizde, evliliğinizde olayları biraz daha akışına bırakabilirsiniz. İlişkinizle ilgili vazgeçişler söz konusu olabilir, ruhsal denge ve uyumu yakalamak önemli olabilir.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız olmayı istemek, sevdiğiniz insanla aranıza set çekmek, duygularınızı çevrenizden gizlemek gibi etkileriniz yüksek olabilir. Platonik ilişkilere ve gizli saklı işlere meyiliniz artabilir

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylara canınız sıkılsa bile bunların üzerinde fazla durmayacaksınız. Güçlü ve büyük beklentileriniz olabilir. Bunları gerçekleştirmek için çevrenizdeki kişilerle sıcak ilişkiler kurabilir, sosyal faaliyetlerinizi hızlandırabilirsiniz. Ortaklık fikirlerini olumlu bulacaksınız.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>