Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde işlerinize odaklanmanız gerekebilir. Belirsiz ve karmaşık durumlar harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Akışta kalmakta, rahat olmakta fayda olabilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 4 Ocak 2017 (saat 17:17)-8 Ocak 2017 (saat 12:43) tarihleri arasında Yay burcuna gerileyecek Merkür: İş, eğitim, özel anlamdaki uzun seyahatleriniz yine iş-eğitim veya evlilik nedeniyle yabancı bir ülkeye yerleşim, yüksek eğitiminiz, akademik kariyeriniz, ithalat ve ihracatla ilgili meseleler, yasa-yargıyla alakalı konular, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşiniz ve akrabalık ilişkileri, spor faaliyetleri, tanımadığınız kişilerle olan alışverişler, yayıncılıkla alakalı konularda dikkatli olmalısınız. Riskli kararlardan uzak durunuz. Bu konularda gecikme veya zorlukla karşılaşmanız halinde karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz. Merkür geri hareketinin geçmiş konuların gözden geçirilmesinde faydalı olması dileğimle,

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde bazı detayları göz ardı edersen hata yapabilirsin. Günü birlikte geçirdiğin kişiler, planların değişmesine neden olabilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının önerilerine kulak kabartmalı ve kendinize dersler çıkarmalısınız. Yığılan işleri tamamlamazsanız, çok sayıda eleştiri alırsınız. Tutum ve söylemleriniz tepkileri de artırabilir. Bilgilerinizi sır gibi saklamanız gereken bir dönem.Günün Atmosferi:MERKÜR YAY BURCUNA GERİ DÖNÜYOR

4 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Ön göremediğiniz konulardan sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Dikkatsizlikten kaynaklanan durumlar oluşabilir. Akşama doğru kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla özen göstermelisiniz. Kişisel bakım için uygun bir gündesiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz oldukça yüksek ve bunu insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Bolluk ve bereket bugün hayatınızın merkezinde olacak. Aile hayatınızda da mutlusunuz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız olmayı istemek, sevdiğiniz insanla aranıza set çekmek, duygularınızı çevrenizden gizlemek gibi etkileriniz yüksek olabilir. Platonik ilişkilere ve gizli saklı işlere meyiliniz artabilir

4 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün genelinde ağır enerjilere sahip olacaksınız. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz.Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Arkadaşça destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Toplumsal bir konuda mücadele ve harekete sürecinde bulunuyorsunuz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem. Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

4 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 18' 19" R
Ay
Koç
21° 55' 11" R
Merkür
Koç
20° 26' 21"
Venüs
Boğa
08° 28' 05"
Mars
Koç
04° 23' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 37"
Satürn
Balık
17° 05' 22"
Uranüs
Boğa
22° 41' 44"
Neptün
Balık
29° 05' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 45"
Lilith
Başak
24° 00' 36"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>