Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini sevdiğinizi gizlemediğinizi söylüyorsunuz, ama aslında her şey kendiliğinden ortaya çıkıyor. Siz aslında duyulmamasını tercih ederdiniz. Sürdürürseniz, bu yasaklı, günahlı ilişki hayatınızı altüst edecek.

Bugünlerde işyerinizi çözülmez sorunların toplandığı bir ofis olarak görüyorsunuz. Yabancısı olduğunuz bir işe küçük çapta ortak olacaksınız. İçinde çok güven duyduğunuz bir arkadaşınız olduğu için size cazip geliyor.

Çok düzenli bütçe hesabınızda kalem oynatacağınız için sıkıntılısınız. Elinizden size göre çok sayılacak miktarda para çıktı. Bunun etkisini hissedeceksiniz. Fakat bu paranın karşılığını alacaksınız.

Tevekkülün gemisi batmaz, anlayışı sağlık konularında biraz risk taşıyor. Bu yüzden şikayetlerinizi bir uzmana göstermeniz gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umutlarınız yeniden yeşermeye başlayacak. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım almanız gerekecek. Elinizden bırakamadığınız bir kitap sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Venüs, iç dünyanızın derinlikleriyle temastır. Bu sayede ilişki gözden geçirilir. Sorunları olan çiftler bu süreçte birbirlerine karşı iğneleyici konuşabilir, her sözün altında bir şey arayabilirler. Geçmişte yaşananlar saklandıkları yerden çıkmaya hazır olduğundan, her iki taraf da zayıf noktalarını birbirine karşı koz olarak kullanabilirler. Ne yazık ki hiçbir işe yaramayan, uzlaştırıcı olmaktan ziyade ayırıcı olan bu sözler yüzünden geri hareket süresince problemler daha fazla büyüyebilir. Hele bir de ayrılma aşamasında iseniz, nafaka ve diğer parasal konularda üstün gelmek adına elinizden geleni yapabilirsiniz. Diyelim ki, bir taraf ayrılmak istemiyor diğer taraf ise bitirmek niyetinde. O zaman geri harekette oturup konuşmakta fayda vardır. İlişki bir ortaklık ise, bunun yürümesi veya bitirilmesi iki kişinin iradesi altındadır. Evet zorlayıcıdır, hatta et tırnaktan ayrılıyor gibi hisseder insan kendini. Ancak sizi sevmeyen bir kişiyle zaman kaybetmek ve üzülmek yerine yaşamınıza yeni bir sayfadan bakmak daha güzel olmaz mı? Bu dönemde bankalarla ilgili işlerde veya parasal ilişkiniz olan kişilerle aranızda yaşanabilecek sorunlara karşı dikkatli olunuz. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. İçinde sebepsiz bir öfke ve başkaldırışla uyanabilirsin. Bu ruh halini çevrendekilere katı ve acımasız bir ifadeyle yansıtabileceğin gibi, yumuşak başlı ama içten öfkeli bir şekilde de gösterebilirsin. Düşüncelerini ifade etmekte zorlanabilirsin. Ancak olaylara objektif yaklaşman bazı gerçekleri de görmene yardımcı olacak. Teknolojik aletlerleyapan bir Koç burcuysan küçük problemlere karşı da hazırlıklı olmalısın. Hayatını iyileştirmek adına alacağın karar, aileni ve sevgilini bugün hayli şaşırtabilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşın ile ilgili haberler alabilirsin. Sevincine ortak olmak, ilişkinizi güçlendirecek.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızın üst seviyelere çıkması motivasyonunuzu olumlu yönde etkileyecektir. Sosyal ortamlarda kendinizi kanıtlamak ve odak noktası olmak için daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak, toprak konularıyla ilgilenebilir, evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Yaratıcı konulara açıksınız. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Akşam saatlerinde ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızın döndüğü bugünlerde kıskanç insanların negatif enerjilerine aldırmayın. Hayalinizdeki para geliyor.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Venüs retrosu, ay sonuna dek özellikle ortak maddi paylaşımlar, yatırım ve işler konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir dönemi başlatıyor. İlişikilerinizin psikolojik boyutunda etkili bir retro olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı becerileriniz gelişkin. Kabiliyetlere güvenerek denenmemişi denemek için gün uygun. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız önemli. Zihinsel karmaşadan kaçınmalı, sosyal çevredeki tartışmalardan uzak durmalısınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. Haftanın songünü, para konuları canınızın sıkılmasına neden olabilir. Alacak verecek durumunda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Verilen sözlerin tutulmadığını görmek pek hoş olmaz. Bu nedenle kendi değerlerinize sahip çıkmayı göz ardı etmemelisiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>