Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, onun kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek. Sevgilinize onun sizden beklediği ölçüde güven veremiyorsunuz

Mesleki bir konuda bir iddialaşma içersindesiniz. İnatlaştığınız kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız.

Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Sizi bildiğiniz konuda sürekli uyaran kişi sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketen paylaşacaksınız. Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkında girdiğiniz bahsi kazanacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 02:19 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını olduğu gibi kendinizi de affetmeniz yararlıdır. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünümü, maddi konularda titiz bir analizin göstergesidir. Ekonomik düşünülür. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve ciddi çalışmanın hem de başarılı olmanın göstergesidir. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, çıkarlarımızı korumamızda, hesabımızı iyi yapmamızda olumludur. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına sıkıntı veren konuların nelerden kaynaklandığını tespit edebildiğin bir döngü başlıyor. Sevgilinin aile meselelerine istemeden dâhil olabilirsin ve bu durum canını sıkabilir. Yanlış anlaşılmalara açık bir gündesin, iletişim kaynaklı problemler yaşamak istemiyorsan gereksiz diyaloglara girmemende fayda var. Gün içerisinde uğraşman gereken problemler artarken detaylar daha çok özen isteyebilir. Seyahat olanağı olan bir işte çalışıyorsan, bugün bu anlamda yeni planlarla karşılaşabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Önyargılı bazı konuşmalar, seni yeni kararlar almaya itebilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili bazı sorunlarla ilgilenebilir ve bu konu hakkında ikna edici bilgilere sahip olmak isteyebilirsiniz. Dikkatli olmanızda ve doktorunuzun söylediği tavsiyelere uymanızda fayda vardır.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok şey yapmak isteyebilir ve eldeki işleri toparlayabilirsiniz. Ancak tamamlanması gereken uğraşlar yorucu da olabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek enerjili bir dönem. Para getirecek yenianlaşmaları için hızlı hareket edin ve fırsatları kaçırmayın.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sağlığınıza özen göstermelisiniz. Hafta boyu birikmiş olan stres bugün açığa çıkabilir. Plansız, ani işler sizi zora sokacaktır. Beklentileriniz karşılanmazsa çevrenizdekileri zorlamaktan kaçınıp, bireysel çaba ile çözülecek işlere odaklanın.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek.Rutin işleri halletmek, mesai arkadaşlarınızla haftalık toplantılar yapmak, diyete başlamak, sağlık konularına önem vermek, ofisteki eksiklerin alışverişine gitmek, evcil hayvanınızın sağlığıyla ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Elinizi attığınız her işten verimli sonuç elde edersiniz. Hizmet ve fayda prensibi ön planda olacaktır.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>