Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek. Bugün sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi rahatlıkla kabul ettirebileceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli sonuçlara ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. En sıkıcı işleri bile zevkli hale getirmeyi başaracaksınız bugün. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz.

Bugün alışveriş yapma arzusunda bulunacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden ani masraflar yapacaksınız. Harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

Akşam saatleri bazı ani gerilimler yaşayabilirsiniz ve iletişim konusunda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için verimli ve olumlu bir gün olacak. Endişe duyduğunuz bazı konularda yaşacağınız olumlu gelişmeler sizin için büyük bir moral kaynağı olacak. Beklediğiniz bir haberi bugün alamayacaksınız. Fakat bunu pek önemsemeyecek ve geleceğinizle ilgili hayaller kuracaksınız. Bugün elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Başkalarının duygularına, davranışlarına dikkat etmek, empatide bulunmak, sezgilerimizi ve iç sesimizi dinlemek, elden geldiğince özverili davranmak kısaca egomuzu aşmak sayesinde rahatlayabiliriz. Kararsızlık, belirsizlik ve durumları net olarak göremediğimizde şöyle bir kenara çekilerek olan bitene bakmakta fayda var. Duygusal kararlar verme eğiliminde bir gündeyiz. Özellikle maddi konularda hesabımızı bilmemiz, acil bir gereksinim olmadıkça bütçemizi zorlamamamız gayet önemli. Saat 13:54 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Yolculuklar, görüşmeler, alışveriş, egzersiz yapmak, aktif olmak arzumuz yoğun olacak. Enerjimiz yükseliyor. Her konuda kendimizi öne alacağız. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, fikirlerinizi kendinize güvenerek ortaya koymanızı ve kişisel anlamda özgürce hareket etmenizi sağlayıcıdır. Ayrıca organizasyon, faaliyet, aktiviteler, bir çok insanla bir araya gelmek, bildiklerinizi paylaşmak, start vermek gibi konularda sizi destekleyicidir. Saat 20:44 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Borçlar, alacaklar gibi maddi detaylarla uğraşacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle daha önce borç verdiğin yakın bir arkadaşının seni yüz üstü bırakması oldukça canını sıkabilir. Güne dair ciddi kararlar alacaksın. İlişkisi yeni bitmiş bir Kova burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Kova burcuysan, kafandaki soru işaretlerini gidermenin yollarını arayabilirsin. Akşamüstü katılacağın bir etkinlikte eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsin. Eski günlerden konuşmak, hayatında yaşadığın değişimlerden ve hayallerinden bahsetmek keyfini yerine getirecek.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın iletişimlerinizin aktif olacağı ve eskiye dair konuşmaların çok fazla gündemde yer teşkil edeceği bir zaman dilimi. Geçmişten beri edinmiş olduğunuz bazı anlayış kalıpları değişebilir ve hayata çok daha farklı bir yerden bakabilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Planlamış olduğunuz yeni girişimleriniz için biraz daha beklemeye ve sabretmeye ihtiyacınız olabilir. Kişisel yeteneklerinizi daha faydalı nasıl kullanabileceğinizi planlayabilirsiniz. İleriye yönelik düşüncelerinize şekil vermek için uygun bir gün olur. Dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... Ruhen istediğiniz bazı şeyler var. Öte yandan aşkta şansınız yaver gitmiyor. Yeni aşk arayışlarına girdiniz bugünlerde.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla planlarınıza yakın çevrenizi katarak gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Maddi konularda herşeyi alttan almamaya ve isteklerinizi dile getirmeye çalışın.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir.Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün dikkatli olmakta fayda var.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>