Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görünüyorsunuz. İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi netleşiyor.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız. İşyerinizdeki sorunlarınızı birilerine açmaya, haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz.

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

Sağlık konularında titiz olmanız gereken bir dönem. Fazla stres yaratan işlerden uzak durmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi alında görünüyorsunuz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu edecek, hem de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:56 Merkür-Mars görünümü,hayatınız, aileniz veya kişisel tüm meselelerde, mantıklı, sakin ve bilinçli düşünmekte yarar var. Yeni bir adım, yürürlüğe konulacak planlar ve uygulamak istediklerinizi lütfen artı ve eksileriyle ölçüp tartınız. İşlerinizi iyi takip ediniz ve her şeyi bir daha gözden geçirmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, işiniz, ortaklaşa mali konular ve genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir. Benim tavsiyem, çatışmak yerine beklemede kalarak gözlemde bulunmanızdır. Bu olayların büyümesini engellediği gibi, onarılmayacak yaralar açılmasının da önüne geçer. Mantığınızın sesini dinlemekte yarar görüyorum. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, beklenen bir paranın elinize geçmesini sağlar. Karşınızaolanakları çıkar. Planlanan işlerin yürürlüğe konmasında, başkalarına sunulmasında ve olumlu yönde geri dönüşler almanızda destek verir. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, en ufak bir zorlukta çabucak yorulmanıza veya bir işi yaparken isteksiz olmanıza yol açabilir. Bu enerji ciddiyetin ve aynı zamanda titizliğin göstergesidir. Şartlara göre hareket etmemiz, ona göre işlerimizi yoluna koymamız gerekir. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını etkileyecek meseleler üzerine kafa yoracaksın. Mücadeleci yapınortamına yansıyor.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün borçlar ve alacaklar konusu zamanınızın büyük bir çoğunluğuna hükmedebilir. Uzun vadeli borçlarınızı daha kolay ödemek amacıyla kendinize fırsatlar bulabilir ve aynı zamanda ailenizden ve yakın çevrenizden bu konuyla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Hatta sosyal çevrenizden bir kişinin yardımı ile yatırımlar adına çok güzel bir teklifle karşılaşabilir ve bunu geleceğe yönelik hayrınıza çevirebilirsiniz. Bazı konularda farklı fikirlere açık oluşunuz size her zaman yeni kapılar açacak ve gelecekle ilgili güzel gelişmeler sunacaktır.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden zorlayıcı konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Hayatınızdaki sorumluluklarınızı etrafınızdakilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Banka işlerinizle ilgilenirken sakin olmaya özen gösterin. Finansal konularda size kriz çıkaran koşullara karşı yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemektendeğişikliğine gitmekten uzak durmalı var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu dayaptığınız ya da aynıyerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir! Bir kaç gün sonra maddi manevi olumlu gelişmeler söz konusu önemligörüşmelerinize ve faaliyetlerinize önem vererek hareket etme zamanı.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından verimli ve bereketli bir gün olabilir. Gelir ve kazançlarınızı artırabileceğiniz ya elinizdekileri daha iyi değerlendirebileceğiniz fırsatlar ayağınıza gelebilir.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki aktiviteler için para harcayabilirsiniz. İş fırsatlarınız parasal konularda yüzünüzü güldürecek. Bugün, önemliteklifleri ve görüşmeleriyle karşılaşacaksınız.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim bugün size seyahat planları yaptırır.Kariyerinizde destek aldığınız yöneticiler sayesinde başarılarınızın keyfini kucaklayabilirsiniz. Terfi etmek, prim almak ya da daha iyi şartlarda birdeğişikliği gündeme gelebilir. Dargın olduğunuz kişilerle barışma zamanı. Konuyu uzatmaya gerek yok.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüz körelebilir ve tüm vaktinizi yalnız kalacağınız bir ortamda, tamamen kendi içinizde geçirebilirsiniz. İnsanlar bu duruma anlam veremeyeceklerinden, sizi sorguya çekmeye kalkabilirler. Onlara fevrilikle yanıt vermeyin.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>