Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman, zaman tedirginlik duymanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsabilir. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte biraz zorlanıyorsunuz.

Para konularında biraz fazla açılmış gibisiniz. Günlük, ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şans uzun zamandır sizden yana. Her şey yolunda ve mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğu görüşündeler. Gerçekten de bu kez aradığınızı bulmuş gibisiniz. İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan, çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz.

27 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:42 itibariyle Ay-Aslan geçişinde, zorlanmaya gelemeyiz. Karşıt burcumuzda ilerlediği için, toplumsal konularda da bir hayli hassas oluruz. İlişki meselelerinde partnerinizin size, sizin de ona olan bakış açınıza göre şekillenir. Bekarlar, kendini ifade edebilen, güçlü, cömert tavırlı kişilere yönelirler. Evliler, eşlerinin arkadaşça yaklaşımlarından hoşnut olurlar. Saat 13:20 Venüs-Pluto görünümü, para kazanma hırsımızın yükselmesini sağlıyor. Karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Son birkaç yıl önceye kıyasla paranın önemini anladık ve geleceğimizi garanti altına almak için çabalıyoruz. Bugün bu görünüm sayesinde hem ilişkilerimiz hemhayatımızla ilgili meseleler üzerinde derinlikli olarak düşüneceğiz ve yaşadığımız sıkıntıları aşabilmek adına inançla yol alacağız.

27 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrılmayı düşündüğün işinle ilgili ciddi bir karar alabilirsin. Kova burçlarını bugün kısa ziyaretler bekliyor.

27 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi fazlasıyla meşgul edecek konular hayatınızdaki ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda olacaktır. Ortaklığını yürüttüğünüz bir yatırım projeniz veya yeni oluşturduğunuz bir plan söz konusu ise ipleri elden bırakmamalı ve her aşamayı adım adım takip etmelisiniz.Eşiniz veya partnerinizle paylaştığınız finansal kaynaklı konularla ise beklenmedik bir sorunla karşılaşmanız mümkün gözüküyor. Eşinize bu anlamda destek olmanız, sorunlarına içtenlikle eğilmeniz gerekecektir.

27 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün, mahkemeler ve anlaşmalar konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle konuşmalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Ani tepkiler alabilirsiniz. Anlayışlı tavırlar sizi uzun tartışmalardan ve gereksiz düşmanlıklardan koruyacaktır. Ancak olumlu ya da olumsuz tüm çabalarınızın sonunda yine de bazı masraflarınız olabilir.

27 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Otokontrolünüz oldukça yüksek kendinizi ifade ediş tarzınız mükemmeldir. İnsanların üzerinde hayranlık uyandıracağınız keyifli bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Yeni başlangıçlar yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz.

27 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızın koşuşturması artabilir, detay gerektiren konular, işlerle uğraşabilirsiniz. İnce hesaplar aşırı titiz davranmanıza neden olabilir. Kaygı ve kuruntuları bir kenara bırakabilmelisiniz.

27 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bulunacağınız ortamlara vermekte zorlanabilirsiniz. Geri planda tuttuğunuz gücünüzü, toplum için harcayabilirsiniz. İlişkilerinizi önemli işleriniz için kullanabilirsiniz.

27 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay aşk konusunu alevlendirir. Partnerinizin coşkulu ve duygulu yaklaşımları sizin özgürlüğünüzü biraz kısıtlasa da ruhunuza iyi gelir. Lüks yerlerde vakit geçirmek gereğinden fazla para harcamak keyfinizi ön planda tutacak faaliyetlere atılmak için günü değerlendirin.

27 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizin, ilgili görevler ve sorumluluklar nedeniyle önceliği alacağı bir gündesiniz. Kararlılığınız ve çalışkanlığınız, üstlerinizin sizi sadece övmesine değil, açık açık desteklemelerine ve somut yardımlarda bulunmalarına da yarayacaktır.

27 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>