Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var. Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanırken, şans tanıma konusunda biraz eksiklik gösterebiliyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Kafanıza takmaya değer bulmadığınız bazı ilişki problemleri var. İş bağlantılarınıza yönelik ikna çabalarınızda olumlu neticeler alacaksınız.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, bu sıralar size yeni saygın dostluklar kazandırabilir.

İlgili olmanız beklenen bir konuya yaklaşımınızla şaşkınlık yaratacaksınız. Bu, sizinle ilgili değerlendirmelerde sorulara yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iyimser yaklaşımlarınız, küçük ayrıntılarda boşuna boğulduğunuzu ortaya çıkartabilir. Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bir kısmını oluruna bırakmanız zarar getirmeyecek. Aile ilişkilerinizde daha sağlıklı diyaloglar geliştirme çabalarınız, önümüzdeki günlerde karşılığını verecek.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla başlıyor. İlişki veortaklığı gibi konularda sadece mantığımızı değil, yüreğimizin sesini de duymamız gerektiğini vurguluyor. Gerçekten sevdiğiniz, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, bireysel olarak kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişkiyi tercih etmeniz gerekir. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Köklü ve sağlam beraberlikte, ortak bir hedefe aynı istekle yol almanızı sağlayıcıdır. Problemli ilişkide, hedef farklılığı nedeniyle yaşanan sıkıntıların göstergesidir. Yeni başlayan beraberlikte ise, arzuları yükseltir ve çiftler arasındaki cinsel uyumun göstergesidir. İş ortaklıklarında tarafların hem işin düzeni hem de müşteri potansiyelini arttırma yönünde yapacakları tanıtım ve çalışmaların işaretçisidir. Hırsla, canla başla ve azimle ilerlemeli, hedefinizi gerçekleştirmek için yenilikçi düşünmelisiniz. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde ister partneriniz isteryaptığınız kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşanabilir. Görüşleriniz farklı oluşu nedeniyle yaşan bu sorunlar, birkaç saat içinde düzelir. Ancak oluştuğu bu saatlerde tabii ki dikkatli olmakta yarar var. Herkes kendi çıkarını düşündüğü için, tepkisel davranır. Bu sizin için de geçerli. Sakin olmakta yarar var. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir dikkatini çekmeye çalıştığın kişiden alacağın yemek teklifi planlarını iptal etmene neden olacak.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bekâr kovalar için fazlasıyla heyecanlı ve oldukça aktiviteli bir gün geneli. Hiç ummadığınız kişilerle tanıştırılabilir ve birlikte Geleceğe yönelik güzel planlar yapabilirsiniz.uzun süredir beklediğiniz bu teklifi almak sizde tanımlayamadığınız bazı duygular içerisinde olmanızı ve kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu etapta birlikteliğinizin sağlam ve istikrarlı bir şekilde devam etmesi amacıyla birbirinize gereken zamanı tanımalı ve yine birbirinizi anlamaya fırsat vermelisiniz. Sosyal çevrenizden finansal destek sağlayabileceğiniz fırsatlar elinize geçebilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkiler ve ortaklıklar konularında adımlar atabilirsiniz. Karşınızda dominant ve kararlı kişiler bulabilirsiniz. Görüşlerinizde ısrarcı olmak sizi bazı yol ayrımlarına getirebilir. Bugün yaşayacağınız anlaşmazlıkların çözümü için anlayışlı olmak kadar kararlı olmanızda gerekebilir. Dengeleri sağlamak adına aşırı fedakâr davranmamalısınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyacağınız bir haber canınızın sıkılmasına neden olabilir, kafanız karışabilir. Fakat, kendinizi o kadar fazla sıkmayacaksınız. Çünkü, moraliniz yüksek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin çok daha yoğun ve sıcak olması tamamen sizin elinizde. Düşüncelerinizi bir kez gözden geçirmeden söylemeyin.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars?ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars?ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn?ün Venüs ve Merkür?e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız veya ortaklı atılacak adımlar gündeminizin ilk sırasında olabilir. İletişime dayalı işleriniz için rahat etkiler altındasınz. Maddi konularda fazla açılmamaya çalışın.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizin psişik kabiliyetlerinizi öne çıkartır. Ayrıca platonik bir aşk gündeminize oturabilir. Sanatsal faaliyetlerden keyif alacağınız bir gündesiniz. Paranızın bereketi bitmez sanki kendiliğinden çoğalır. Bu gün bir sanat eserine yatırım yapabilirsiniz. Bir kadınla ortak olmak fikrine sıcak bakmak sizin için yararlı olacaktır.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeteneklerinizi, otorite konumundaki kişilere göstermek isteyebilirsiniz. Kendileriyle yaptığınız tümveya görüşmelerde, hem zihinsel, hem de fiziksel becerilerinizi yoğun biçimde sergileyebilirsiniz. Sağlığına dikkat etmelisiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>