Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunları aşmanın tartışmaları aza indirmekten geçtiğini düşünüyorsunuz. Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi size ait olmayan işlerin başında bulabilirsiniz.

Maddi konulardaki yükümlülüklerinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı haklı kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde alacak verecek işlerinde yoğun bir trafiğe girebilirsiniz. Bugünden hazırlıklı olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan tanıdığınız birisinin, sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. İçinizdeki bazı gizlenmiş duyguları açığa çıkartabileceğiniz bir gün. Çevrenizdekiler sizi anlamakta, size ulaşmakta zorlanabilirler. Yüreğinizdeki karmaşayı geri planda tutmanız gerekecek.

25 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz üç önemli görünüm etkisiyle başlıyor. İlki, saat 15:00 Venüs-Mars arasında gerçekleşiyor. Her anlamda güzelliklere, olumlu düşünmeye, huzur içinde yaşamaya önem versek de, dış dünyadaki gelişmeler, insan ilişkileri bizi zorluyor. Mücadele veriyoruz, rahat etmek istiyoruz. Fakat bir şeyler, ummadığımız şekilde geliştiğinde canımız sıkılıyor. Bu saatlerde yaşadıklarımızı, olan bitenleri gözden geçirirken, biraz sıkılabiliriz. İkincisi, 15:26 Merkür-Neptün kavuşumu, astrolojik olarak Merkür-Balık burcu geçişi zayıf bir enerji sunmasına rağmen, bugün Neptün ile buluştuğunda şifa ve moral gücü sunuyor bizlere. İdeallerinizi, vizyonunuzu, yeteneklerinizi ortaya koyarak, geliştirerek kazanç elde etmeniz anlamında destek veriyor. Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak ekmeğinizi kazanmanız adına size yardımcı oluyor. Özünde şifalanmak olan Neptün, Merkürün zararlı etkilerini devre dışı bıraktığı için, bizi ilahi bir gücün koruduğunu hissediyoruz. O güç, inancımızdır. İnancımız büyüdüğünde, ideallerimize sahip çıkmamız, hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemiz kolaylaşır. Üçüncüsü, 20:46 Güneş-Satürn görünümü olup, kazandırıcı işlere yönelmenin, bu anlamda sıkı çalışmanın işaretçisidir. Paranın kolay kazanılmadığını bilerek hareket edersiniz. Bütçenize önem verirsiniz. İhtiyaçlarınızı ekonomik şekilde halledersiniz. Şu aralar belki bir şeyler sizi zorluyor. Sorumluluklarınız artmış olabilir. Bu enerjinin size vereceği destekle bunları aşabilecek güce kavuşursunuz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

25 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliler evde zaman geçiriyor. Bir arkadaşına yardım etmek istiyorsan düşünceli olmadığını görebilirsin.

25 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tepkilerinizi direkt bir şekilde ortaya koymanız, tavrınızı karşınızdakine daha net bir şekilde göstermeniz gerekebilir. Bunun için dolaylı yollardan konuşmak sorunlara ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermektense akıcı ve anlaşılır bir dille hitap etmek işlerin daha kolay yoluna girmesine ve yok yere harcanan zaman kaybının önlenmesine yardımcı olacaktır. Fakat bu durumda gerçekten savunmanızın güçlü olması gerekir, zira karşı tarafı inandırmakta zorluk çekebilirsiniz.

25 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve fedakarlık söz konusu.

25 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün verilecek acele kararların ilerleyen günlerde yaşatabileceği sıkıntılara işaret etmekte. Öfkeniz ya da başkalarının etkisiyle verilecek kararlardan uzak durun. Ortaklaşa yaptığınız işlerde olumlu haberlerle sevineceksiniz. Maddi konularda gelişmeler istediğiniz hızla ilerlemese de bu sizi bunaltmamalı sabırla davranmayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ev ve aileyi ilgilendiren konularda fikirleriniz önem kazanacak ve bu konularda ki sorumluluğunuz artacak. Olgun yaklaşımlarınız sayesinde çok ciddi sorunları ortadan kaldırabileceksiniz. Eş ya da sevgilinizle tartışmalar ilişkiyi bitirme noktasına taşıyabilir. Ailenize gösterdiğiniz olgunluğu ilişkinize de göstermeli bitirecekseniz de her şeyi iyice analiz ettikten sonra bu isteğinizi gerçekleştirmelisiniz.

25 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında yaratıcı düşünebileceğiniz, yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak akılcı, realist davranmak bugün daha zor olabilir. İlişkilerde konfor, huzur ve rahatlık beklentisinin gerginliğe yol açmamasına dikkat etmelisiniz.

25 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fedakârlıkların sizi zorlamasına izin vermemek adına olaylara gerçekçi bakın. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destek yüzünüzü güldürebilir.

25 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden ay annenizin sağlığı le ilgili bir takım konuları ortaya çıkarabilir.Ona vakit ayırmalı ve gerekli testleri yaptırmalısınız. Ayrıca kendinizde sağlığınıza özen göstermelisiniz. Günü kadınlarla bol iletişimde kalarak geçirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla akşam yapacağınız bir program size iyi gelir.

25 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Artan sorumluluk ve görevleriniz, bugün, özel hayatınıza vakit ayırmanızı engelleyebilirler. Diğer taraftan, bu durumun normalde yaratabileceği gerilim, işlerin rayında gitmesi sayesinde, daha doğmadan ortadan kalkacaktır.

25 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>