Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu durum, aşkın size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

Umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi korkutuyor.

Prensiplisiniz. Ama insanlara bu konuda gizli bir dayatmacılığınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz. Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:07 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu geçişi, yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden, elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız bu saat sonrası, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Saat 11:09 İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, paranın hangi yollar aracılığıyla elde edileceğini inceden inceye hesap etmenizi sağlayabilir. Kimileri için bu yatırım anlamındadır, bazılarınız için daha fazla gelir sahibi olma arzusudur. İlkdördün Kovalarda, huzursuzluğa yol açabilir. Hızlıca bir karar vermeniz gerekiyorsa, kafanız karışabilir. Böyle hissettiğinizde güvendiğiniz kişilerle konuşmayı deneyin. Bir başka etki ise, sürekli dalgalanan finansal gelirinizin yarattığı iç sıkıntısı olabilir. Kafanızın içinde bazı projeler vardır. Fakat işinizden elde ettiğiniz gelire tam olarak güvenmediğiniz için risk almaktan çekiniyorsunuzdur. Bir olasılık ise, elinizden geldiğince girişimde bulunarak doğru düzgün bir işe sahip olmak isteğiniz fazlalaşmıştır. Çünkü sevdiğiniz insanların geleceğini garanti altına almak istiyorsunuzdur. Benim size önerim, bu olasılıkların hangisi size uyarsa uysun, inancınızı güçlü tutmanızdır. Emek sarfeden, çalışan, sorumluluklarını bilen ve iyi niyetli düşünen insanlar er veya geç arzuladıklarına kavuşurlar. Saat 20:51 Ay-Merkür görünümü, bir yanıyla aktif hareket etmek isterken diğer taraftan dağılmamak gerekiyor. Kafamız karışık olabileceğinden, mali konularda veya diğer meselelerde aklımızı başımıza toplamamızda yarar var. Bu görünüm çabuk sıkılmamıza bazen de fedakarca tutum izlememize yol açabilir. Dağınık düşüncelerimiz, hızlı yön değiştirmelerimiz, duygularımızda yaşanan ikilem, gerçekleri çarpıtmamıza neden olabilir. Mali konularda, aşk hayatınızla ilgili meselelerde ve genel olarak her alanda güven olgusunu ön planda tutmakta yarar var. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı toplantılar, internette yapılan uzaktangörüşmesi gibi konularda saat farkını göz ardı etmemelisin.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler boyutunda artık her şeyin ciddiyetinin farkına vardınız ve şimdi yanınızdaki insan sizin yol arkadaşınız mı değil mi bunu daha iyi anlayacak beraber yol alıp alamayacağınızı göreceksiniz. Zamana bırakılan ve netlik taşımayan her ilişki bu dönemden sonra ya ayrılık rüzgarı estirecek yada ilişkide netliğin kazanması ile ciddi kararlar alma arifesine getirecektir.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk ve yaratıcı alanda hareketli bir gündeminiz var. Enerjiniz yüksek ve çevreniz kalabalık olabilir. Kendinizi daha canlı ve oldukça da talihli hissetmeniz mümkün. Gözler üzerinizde olacak. Özellikle konuşmalarınız hayranlıkla dinlenecek. Hatta eski sevgilileriniz bile sizi arayıp görmek isteyebilir. Ancak bu durumun bu güne özel olduğunu, yarına kalmayacağını unutmayın.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birikimlerinizi hayalleriniz uğruna harcamamalı emin olmadığınız risk taşıyan işlere girmemelisiniz. İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız aksi halde krizler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise krizler yaşanabilir dikkatli olun. Anlık kararlar pişmanlıklara neden olabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinize güzel ve dekoratif eşyalar satın alabilirsiniz. Evinizi süsleyebilirsiniz. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınızda sıkıntılara hazırlıklı olun. Kolay dağılmaya açıksınız. Bazı işlerinizi organize edemiyor olmanız sizin suçunuz değil. Bunu bilerek ilerlemek sizi rahatlatabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız artacak ve geleceğe odaklanan büyük planlarınızı hazırlamakta size büyük destek verecektir ama hayalci olma riskinizin de farkında olmalı ve planları, daha sonra tekrar gözden geçirmek üzere hazırlamalı, hemen uygulamaya koymamalısınız.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>