Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız geride kalmış pürüzleri zihninizden silmeniz gerekiyor.

Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz.

Gelecekle ilgili, hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler karşınıza çıkabilir. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı. Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz.

Cazip davetlerin etkisinde kalmamalısınız. Bugünlerde işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız. Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Güne başlarken kariyer konularınız gündemde olacak. Bugün çalışın ya da çalışmayın insanlar sizin kariyer başarılarınızdan bahsedebilir. Çalışmayanlar ise bugün gelecekleriyle ilgili planlar yapabilir. İleride kendinizi nerede görmek istiyorsunuz ya da nasıl bir yatırım yapmak istiyorsunuz bu konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağının kesinleşmesiyle, aşk hayatınızda romantizm dolu dakikalar yaşayabilirsiniz. Çünkü, gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu bu durumu daha da ön plana çıkaracak. Partnerinizle hiç olmadığı kadar birbirinize tutkuyla bağlanabilirsiniz. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar hayatınızda yoğun bir döneme giriyorsunuz. Özellikleortamında çok fazla çalışmanız gerekebilir. Ama bu çalışkanlığınızın ileride getirisini alacaksınız. Sadece anlık sinirlenmelerle tepkiler vermeyin. Kardeşiniz veya akrabalarınızın da gündem de olacak. Enerjinizi onlara harcayabilirsiniz. Agresif durumlar oluşabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Aksiliklere dikkat! Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Değişimi bilerek ve isteyerek gerçekleştirmek zor gelebilir. Ama bunun üstesinden gelmeyi bilecek kadar olgun davranacaksın. Yeni yılın ilk gününde senin için de yenilikler var. Özellikle bir süredir görüştüğün kişi ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ve bu durum aklını karıştırabilir. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir diğer gündem ise ufak tefek aksiliklere dikkat etmen gerektiği. En sevdiğin eşyan hala yerinde duruyor mu kontrol et derim. Değişen düşüncelerin sebebiyle, farklı bir dönemden geçebilirsin.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ve kariyeriniz ile ilgili ortak yürüttüğünüz bazı konularda gizli kalmış bir şeyleri öğrenebilirsiniz. Bu size hırslı bir yön vermemelidir.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Plan, program, işlerinizle ilgili detaylar sizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili duygusal hassasiyet yaşayabilirsiniz. Temposu düşük bir gün, sakin ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Yaptığınız işle ilgili mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminiz de dikkatli olursanız, gün boyu ihtiyacınız olan huzuru size vereceklerdir.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacağınız her işi iki kez gözden geçirerek uygulamaya koymalısınız. Parasal meselelerinizi ailenizle paylaşın.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son gününde gündeminizde hedefleriniz ve kariyerinize dair konular var. Duygularınızı göstermekten, paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz, açıkça ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Yaptıklarınızla önde ve gözde olabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Senenin ilk gününde yaratıcı becerileriniz yüksek. Yarım kalan işleriniz kolaylıkla hallolurken, yeni projeler hayata geçebilir. Kendinizi enerjik hissederken, ailevi konularda hassasiyetler olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat edecek olan Mars, iletişim alanınızda sizi zorlayabilir. Kardeş ve yakın çevrenizle olan tansiyonu yüksek diyaloglardan kaçınmanız doğru olacaktır. Trafikte araba kullanırken aniden sinirlenmek başınızaaçabilir. Sakinliğinizi korumak için ekstra çaba sarf etmelisiniz. Dans ve yaratıcı çalışmalara yönelin.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 18" R
Ay
İkizler
23° 34' 19" R
Merkür
Koç
24° 17' 57"
Venüs
Boğa
13° 46' 11"
Mars
Koç
07° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 26"
Satürn
Balık
17° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 56' 43"
Neptün
Balık
29° 12' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 41"
Lilith
Başak
24° 29' 15"
True Node
Koç
15° 08' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>