Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çılgınca aşkınız kadar şefkate de ihtiyacı olduğunu fark etmeniz için bekliyor. Bugün sizden şefkat görmek isteyebilir. Aşkta bu duygunun nasıl bir ihtiyaç olduğunu bilmiyor değilsiniz.

İşle ilgili sohbetlerinizde çevrenizdeki bazı özellikler övgüyle söz edilmeyi hak ediyor. Bu konudaki suskunluklar, böyle bekleyişler olmadığını göstermiyor. Sınırları zorlayan çabalarınız, size her an yeni kapılar açabilir.

Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapabilirsiniz. Acele ederseniz karlı alışverişler içine girebilirsiniz. Bütçenize beklemediğiniz bir paranın girmesi sizi çok mutlu edecek.

Yaşlı yakınınızı onun kendi penceresinden değerlendirmeyi denemelisiniz. Başkalarını anlama konusunda uzmansınız, ama bugünlerde sempati yeteneğinizi yitirmiş gibisiniz. Onu yeniden kazanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden, çok donanımlı olduğunuz bir sorunda durumu çözmeniz istenebilir, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olacak. Çok önem verdiğiniz bir alışkanlığınız aile içinde problem olarak tartışılıyor, bilmenizde yarar var.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bu enerji, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 22:46 Ay-Güneş görünüm etkisinde hesabımızı bilmeliyiz. Birilerine güvenmek ne kadar yanlışsa, para konusunda olumsuz düşünmek de o denli yanlış olur. Risk faktörünü gözden kaçıramayız. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Aceleci davranıyorsun! Farklı insanlarla birlikte edineceğin yeni tecrübeler seni bugün oldukça heyecanlandırabilir. Girdiğin çevrelerde dikkat çekebileceğin bir gün. Kaygı insanı başarıya götürür ancak gökyüzü acele etmemen gerektiğini de vurguluyor. Kariyerinde kördüğüm noktaları çözülüyor ve büyük işler için rakiplerin ne kadar sert olabileceğini görüyorsun. Ancak sırtın sağlam bir yerde ve bunu hissedebilirsin. Ama olmadık konuları kafanda büyütmek adım atmana da engel olacaktır. Kaygılarından uzaklaşmalısın. Yeni yılın ruhuna girmelisin. Akşamüstü sevdiklerinle bir araya gelerek keyifli saatler geçireceksin. İç huzurunu kaybetme!

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün meydana gelen bir olay duygularınızı karıştırabilir. Ancak, mantıklı düşünebilir, isteklerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Zaten duygusal yoğunluğunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. İsteğiniz artıyor.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim sizin işiniz. İş hayatınızda sezgileriniz çok açık, yeni fikirler bulmakta zorlanmayacaksınız. Toplum önünde olma, eğitim verme konularında başarılı olabilirsiniz. Hayallere kapılıp gitmezseniz, öngörülerinizle toplantıları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda, yenilenme var.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMSUZ giden bazı konularda dostlarınızdan güzel sözler duyarak rahatlayabilirsiniz. Sıkıldığınız şeyleri sonuçlandırmaya çalışın. Yardım almaktan çekinmeyin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bağımsız hareket etmek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahatler, uzak yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular dikkat çekebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedef odaklı, kendine has yollarla fikirlerini gerçekleştirmek isteyen taviz vermekten hoşlanmayan, akıllı Kovalar için bugün fikirlerin havada uçuştuğu sıcak samimi ortamlar gelişebilir. Günü verimli kullanın, zorlanacağınız çoklu programlardan kaçının.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, yılın son günü kariyerinizde önemli gelişmelere ışık tutacak. Aynı zamanda annenizle olan ilişkinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ev ve kariyeriniz arasındaki yoğunluk sizi bu dönemde yorgun düşürebilir. Evlilik hazırlıkları, ev satın alma ya da satma gibi ciddi kararlar almaya açıksınız. İş değişikliği yapmak isteyenler bu dönemde bu konuya daha fazla eğilebilirler.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gökyüzünde bu kadar çok gezegenin sizin sosyal evlerinize işaretlenmesinin bir anlamı olmalı. Sürpriz gelişmeler olabilir. Mutlaka oluyordur. Çünkü gezegenlerin ışığı üstünüzde. Bu gecenin en güzeli siz olabilirsiniz. Bir çok Kova burcu arkadaşları ile program yaptılar bile.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 00" R
Ay
İkizler
13° 30' 47" R
Merkür
Koç
23° 34' 36"
Venüs
Boğa
12° 52' 19"
Mars
Koç
07° 08' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 54' 11"
Neptün
Balık
29° 10' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 21"
Lilith
Başak
24° 24' 24"
True Node
Koç
15° 12' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>