Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kapris diye gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışmalısınız. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor.

Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında olumlu sonuç verebilir. Bir süre daha hesaplı davranmaya devam etmek zorundasınız.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz. Bu konuda size yapılan uyarılara kulak vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz çok kuvvetli olduğu için çevrenizde olup bitenleri herkesten önce siz görüyorsunuz. Ama zaman zaman Bazen takılmaktan görmeniz gereken şeyin bütününü göremiyorsunuz. Çok yakınınızda sizin dikkatinizi çekmek isteyen bir kişinin varlığını da bu nedenle fark edemiyorsunuz. Gözlerinizi biraz daha açık tutmanızda yarar var.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Terazi burcunda gün boyu etkili olacak Ay, size çekicilik kazandırıyor. İnsanlar üzerinde etkiniz fazlasıyla yüksek. Ancak bir problemle karşılaştığımızda olgun davranmamız faydalı olur. Tartışarak değil, çözüme odaklanmak gayet yararlıdır. saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, kimsenin bilmesini istemediğiniz bazı meseleler üzerinde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Ancak bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. İdare etmek zorunda kaldığımız ilişkiler veya meseleler gücümüzü azaltabilir. Aslında amacımız yolumuzda ilerlemek ve kendimizi kanıtlamaktır. Fakat başkalarına uymak canımızı sıkabilir. Sesimizi de çıkaramayız. Ya sabır çekeriz. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, kendimizi geliştirme amaçlı bilgilenmenin, insanlarla temas etmenin işaretçisi olduğu gibi, ileriye yönelik konularda da olumlu düşünmemizi sağlıyor.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendini keşfediyorsun! Bugün bulunduğun ortamlarda pozitif ruh halin ve enerjinle, en popüler insan olabilirsin. Sosyalleşmekten büyük keyif alabilirsin. Günü, yapmaktan hoşlandığın aktivitelere ayırabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa sevdiğin kişinin sana birçok konuda desteğini göreceksin. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Aslında tüm rutin işlerin dışında bugün senin özel bir gün olacak. Kendini keşfetmeye hazır mısın? İnsan kendini bildikçe, doğru olana yöneldikçe kendini bulur. Bugün okuyacağın klasikleşmiş bir kitap ya da kült bir film bakış açını değiştirecek.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda huzuru yakalamak için risk almaktan çekinmeyin. Gerekirse karşı tarafa koşulsuz güvenmeyi denemelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirlere açıksınız ve düşüncelerinizi daha güçlü biçimde ortaya koyabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde inançlarınızla ilgili konularda daha sakin kalmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, seyahat etmek, uzaklara gitmek ihtiyacında olabilirsiniz. Dışarıdan haberler alabilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı fikirleriniz takdir edilecektir. Gün boyu uyumlu ilşkiler ve idealler yaratma arzunuz yüksek. Bugün manevi tatmin veren ilişkilere vakit ayırın, ilham alacağınız insanlarla tanışabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, yurt dışı ilişkilerinizde güzel haberler gelir. Hukuki meselelere barışçıl çözümler üretebilirsiniz. Pasaport, vize başvurularınızı rahatlıkla bugün yapabilirsiniz. Yabancılarla ortaklılar gündeme gelebilir. Yurt dışı yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 37' 10" R
Ay
İkizler
25° 39' 11" R
Merkür
Koç
24° 27' 14"
Venüs
Boğa
13° 57' 28"
Mars
Koç
07° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 35"
Satürn
Balık
17° 26' 24"
Uranüs
Boğa
22° 57' 15"
Neptün
Balık
29° 12' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 11"
Lilith
Başak
24° 30' 16"
True Node
Koç
15° 07' 59"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>