Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. Aşka zamanım yok dememelisiniz, bunun inandırıcı olmadığı bir çağda yaşıyoruz.

Bilgisine güven duymadığınız birinin, güvensizliğinizi gittikçe arttırması, onunla kurmayı düşündüğünüz bazı bağlantıları askıya almanıza neden olacak. Otoriter kişiliğiniz size kolaylıklar sağlıyor.

Küçük de olsa, bir araya getirdiğiniz tasarrufları değerlendirmek isteyeceksiniz. Yatırım konularında kendinizi yeterli görmeyip ilginç öneri sahibi birkaç kişiyle görüşmelere gireceksiniz.

Planlarınız oldukça gerçekçi. Yine de planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemsendiğiniz biri tarafından vefasızlıkla suçlanıyorsunuz. Bugün, onu aramak için fırsat yaratabilirsiniz. Yakınınızdaki bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzülebilirsiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz var. Sıkıntılarınızı yenmeyi biliyorsunuz. Üzerine gidilen problemlerin küçülmeye başladığını düşünüyorsunuz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, kariyer konularına eğilmemizi sağladığı gibi,ortamındaki ilişkilerimiz, bağlantılarımız, maddi-manevi anlamdaki durumumuzu gözden geçirmemizde de önem taşıyor. İş durumumuzu akıllıca ele almak gerekiyor. Artık yenilenmek, büyümek ve gelişmek durumundayız. Gereksiz duygusallıklar, verimli olmayan işlerden kaçınmak lazım. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında kişi maddi kaynakları açısından kısır bir döngünün içinde yol aldığını, yeteneklerini hayata geçirmekte zorlandığını, yarınlarını garanti altına almasının mümkün olmadığını hissederek hayata karşı bir öfke duyabilir. Neden beceriksiz insanlar bu kadar şanslı iken işi bilenler ilerlemekte zorlanmaktadır. Bu düşünce biçimi hayata isyan etmeye kadar varabilir. Tüm burçlar olarak bugün bu etki altında güvensizlik duyabiliriz. Aşmak mümkün müdür? Tabii ki evet. Ne olursa olsun hayattan ümidimizi kesmememiz gerekiyor. Terslikler üst üste gelebilir, hatta hiç çıkış yolu kalmamış gibi de görünebilir. Ancak insan nefes aldığı sürece her türlü güçlüğün üstesinden gelebilecek kadar kuvvetlidir. Buna inanmaktan lütfen vazgeçmeyiniz. Saat 12:34 itibariyle oluşacak sondördün tansiyonu yükseltir. Başkalarına karşı toleranslı davranırız ancak bu bizi baskı altına alır. Sorumluluklar yorar, uymamız gereken kurallar canımızı sıkar. Hani üstümüze bir tüy değse, kocaman bir taş gibi gelir. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı anlayabilecek insanlarla konuşmayı tercih ediyoruz. Sorumluluklar bizi yoruyor. Gönlümüzce günü geçirmek arzumuz yoğun. Ancak bu öyle kolay gözükmüyor. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, gayet olumlu bir enerjidir. Moralimizi yükseltici haber ve gelişmelerin işaretçisidir. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duyguların değişiyor! Bugün ne yapacağını şaşırabilirsin. 2018 yılının son günlerini yaşarken geçmişe dair pek çok konu gündemine gelecek. İyi mi yoksa kötü mü yaptım diye düşünmekten kendini alamayacaksın. Ruh halini anlatmaya kelimeler yetersiz kalabilir? Ama sana şunu söyleyebilirim bugün yeterince gergin, sabırsız hatta zaman zaman agresif tavırlar sergileyebilirsin. Ancak alacağın haberler duygularına başka bir yön verecek. Çalışan bir Kova burcuysan, günün büyük bir bölümünde proje konularına yöneleceksin. Bugün aynı zamanda ilişkilerinde daha net beklentiler içerisinde olduğun bir gün. Son zamanlarda canını sıkan insanlara açık sözlü konuşmalar yapabilirsin. Hoşlandığın insanla birbirinize gerçekten uyumlu olup olmadığınızı görebileceğin gelişmelerle karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde bir yakınını ziyaret edebilirsin. Sağlık problemlerine dair gelişmeler seni oldukça sevindirecek.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça rahat ifade edebileceğiniz şanslı bir gün. Sosyal çevre iletişimleriniz aktifleşebilir ve bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzaklardan gelen haberler ya da yeni insanlar hayatınıza pozitif bir hava getirmekte. Kendinizi daha rahat anlatabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi iyi hissettiğiniz, bekar Oğlak burçlarının 2018'e son dakika golü atabilecekleri bir gün. Kafanızda hala büyük planlar var ama aksiyon alma işini yeni yıla ertelemiş olabilirsiniz. Belli ki intikamınızı soğuk servis edeceksiniz. Harcamalara dikkat.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular gündeminizdeyken harcama ve yatırımlar konusunda biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle ortak yatırım ve giderler söz konusu olabilir. Güçlü kimseler ve özellikle de kadınlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde uzmanlık gerektiren konularda danışma ihtiyacınız artabilir. Teknik işler, seyahat gerektiren durumlar olabilir. Öğleden sonra konsantrasyonunuz yüksek, işleri gözden geçirip son şeklini verebilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece duygusal ve heyecanlı davranabilirsiniz. Biraz sabırsız, biraz öfkeli bir tutum içine girebilirsiniz. Sabırlı olun. Olayları fazla büyütmeyin. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler sizi rahatlatabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 43" R
Ay
İkizler
23° 40' 00" R
Merkür
Koç
24° 18' 22"
Venüs
Boğa
13° 46' 41"
Mars
Koç
07° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 31"
Satürn
Balık
17° 25' 44"
Uranüs
Boğa
22° 56' 45"
Neptün
Balık
29° 12' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 43"
Lilith
Başak
24° 29' 18"
True Node
Koç
15° 08' 48"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>