Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz konusunda çevrenizdeki insanların çok etkisi altında kalıyorsunuz ve sevgiliniz bu konudan rahatsızlık duyuyor. İlişkiniz ile ilgili kararları kendiniz vermelisiniz.

İş yerinizdeki çalışmalarla çevrenizdeki insanlara güven veriyorsunuz. Yakında amirinizden bir terfi haberi alabilirsiniz.

Bugün para konusunda alacağınız bir haber sizi çok üzebilir. Soğukkanlı davranmaya çalışın ve olayı çözümleme yoluna gidin.

Bugün insanlarla ilişkinizde sorunlar çıkabilir. Bazı sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu duruma dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlu ve sıkıntılı bir gün sizi bekliyor. Gün içinde duygularınız çok inişli çıkışı olacak. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. Hayatınızla ilgili çok güzel gelişmeler olmasının yanında olumsuz gelişmeler de oluyor. Bu olumsuzluklar yaşadığınız olumlu şeyleri gölgeliyor.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz saat 02:14 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlıyor. İlişkisi olmayanlar, hayalini kurdukları insanın bir an önce karşılarına çıkmasını diliyor, ilişkisi olanlar sevgileri hiç bitmesin, hayal kırıklığı yaşanmasın dileğindeler. Sevdiklerimizi memnun etmek istiyoruz. Güzel günlerin hayalini kuruyoruz. Aşkı değerlendirme biçimimiz, aşka bakış açımızla, sanki farklı bir pencereden güne uyanıyor gibiyiz. Saat 09:22 Ay-Pluto görünümü maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor. Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, finansal tüm ilişkilerin, çalışma hayatı ve şartların mutlaka titizlikle gözden geçirilmesini işaret ediyor. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Hesaplarımızı iyi yapmalıyız. Karşımıza çıkan fırsatlara, söylenenlere güvence olgusu gözetilerek bakmamız, düşünmeden karar almamamız gerekiyor. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal işbirliklerimizi gözden geçirelim. Kişisel gelişimimize önem verelim. Dış dünya ile bağlantılarımızı güçlü tutalım. Aceleyle, duyarlılıklar kararlar vermeyelim. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaretin göz kamaştıracak. Kimsenin yapmaz dediği bir işte büyük bir cesaret gösterebilirsin.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda önce sükûnetinizi korumalı ve hatalarınızı incelemelisiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Tartışmalar yaşayabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde birikimleriniz de zorlanmanız mali açıdan şanssız dönemde olduğunuzu gösteriyor. Tasarruf yapın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm rüzgârları sevdiğiniz şekliyle karşınıza gelecek. Hoşlandığınız veya sevdiğiniz insana tekliflerinizi yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli ortak adımlar atılacak.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati önünüze yaşamın soyut kavramlarını taşır. Mistik, okült bilgilere ilgi duyabilirsiniz. Hayatın bu yönünü merak eden bilge biriyle tanışıp önünüze yeni kapılar açabilirsiniz. Yaşam her zaman katı kurallarla ilerlemez. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>