Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgi çekiyorsunuz. Hayata bağlılığınız sizi cıvıl, cıvıl biri yapıyor. Size yönelen ilgileri fark ediyor, tepki vermeyi belki de geleceğe bırakıyorsunuz. bugünlerde aşka kapalı olduğunuz çok belli.

Kıskanç ve hırslı birihayatınızı gittikçe zevksizleştiriyor. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu nedenle para sıkıntınızda kendinizi aklıyorsunuz. Yeniprojeniz sizi kalkındıracağa benziyor.

Çok sevip çok değer verdiğiniz bazı insanlara bu duygularınızı nedense uzaktan gösteriyorsunuz. Oysa zamanınız da moraliniz de onları arayıp sormanıza hiç engel değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

13 Ekim'de oluşacak yeni ay nedeniyle, önümüzdeki 10 gün içinde, yeni kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, yeni kurslara başlayabilir, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler veya hukuk başlıklı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 03:31 Venüs-Satürn görünüm etkisinde Pazar gününü karşılıyoruz. Riskli kararlardan kaçınmanın vaktidir. İki gün boyunca, piyasanın şartları değişkenlik gösterebilir. Yaptığımız bir plan istediğimiz gibi işlemeyebilir. Bir bakmak, anlamak gerekiyor. Toplumsal ilişkilerde, görüş farklılıkları bir hayli baskın olabilir. Bu sizin gibi insancıl düşünen kişiler için rahatsız edicidir. Bazı durumları değiştiremiyorsak, mevcut durumu daha fazla endişeyle ele alırsak tümüyle karışırız. Şimdi yapılması gereken, aklı selim düşünmektir. Önümüzü göremediğimiz yollara sapmayalım. Sağlam olanı elde tutup, riskten kaçınalım. İlişkilerimizde ise, eleştirel yaklaşımlardan kaçınalım. Saat 11:45 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, değişimde bulunmak, hayati kararlar vermek, incelemeden olur demek yanlıştır. Bunun yerine, rutin işlerimize yönelelim ve karşımıza çıkabilecek aksiliklerin bilincinde olalım. Meditasyon, nefes kontrolü, içe yönelme, ibadet, zikirle uğraşmak bu süre içinde rahatlatıcı olduğu gibi, bizi gereksiz saplantı, kuşku, endişe, kıskançlıklardan uzak tutabilir. Bu yönüyle gayet faydalıdır.Saat 11:45 Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında, etrafımızdaki dünyayı adil bir bakış açısıyla değerlendirmekten yanayız. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Sosyal ilişkilerde farklı görüşlere karşı tahammülüyüz ancak değerlerimize saygı duyulmasını da bekliyoruz. Her şey karşılıklı olmalı, herkes dinlenmeli, görüşleri alınmalı ve ortak bir noktada buluşulmalı diye düşüneceğiz. Saat 14:12 Ay-Merkür kavuşumu, gayet hoş, uyumlu, nazik dostlarla bir arada olmanın işaretçisidir. Bir proje, ortaklık veya bir meselenin olumlu yönde gelişimi yönünde sizi destekleyicidir. Saat 15:45 Ay-Satürn görünümü, insanlara gösterdiğiniz nezaketin, paylaşımcı gönül halinizin size güzel bir şekilde geri dönüşünün işaretçisidir. Sizin takdir edilmenizi ve başkaları tarafından değerli bulunmanızı sağlar.  Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aniden ve hoş olmayan bir şekilde artık bazıbirliklerinin, ilişkilerin, işlerin veya kişilerin destekçisi olamayacağınızı fark edebilirsiniz. Bu durumda, sonlandırılması gereken şeyler varsa, vedalaşmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan veya projelerinizi hızlandırmanın farklı ve denememiş yollarını bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu tür sonuçlara ulaşmak mümkünse, onu bulup uygulama şansı bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son günlerin yorucu koşullarından sonra, bugün öğleden sonra daha pozitif, sevindirici gelişmeler olabilir.

11 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sizinle ilgisi olmayan konularda yorum yaparken bulabilirsiniz. Buna gerek yok. Savunduğunuz şeyin zamanla haksız olduğunu görebilirsiniz.

11 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda parasal bir sorun ortaya çıkabilir. Ortaklaşa ödemelerde sorunlar ve borç işlerinde problemler yaşayabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınız sizin hissettiklerinizi anlamayabilirler.

11 Ekim 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak işler ve yardımlaşmalar hayatını fazlaca kaplayabilir hafta sonu. Yapılması gereken işler sabır isteyebilir, en güzelini arayabilirsin. Kararsızlık çekebilirsin bazen, iletişim kurmakta zorlanabilirsin. İnsanlarla işbirliği yapmasını öğreneceğin yeni bir döneme gireceksin. Gizli bazı fırsatlar ortaya çıkabilir.

11 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 11" R
Ay
Balık
20° 52' 47"
Merkür
Koç
18° 55' 40"
Venüs
Boğa
05° 51' 34"
Mars
Koç
02° 45' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 47"
Satürn
Balık
16° 54' 53"
Uranüs
Boğa
22° 34' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 46"
Lilith
Başak
23° 46' 31"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>