Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi ihmal ediyorsunuz. O ve yakınlarınız koro halinde bunu söylüyorlar, ama duymazdan geliyorsunuz. Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz.

Birarkadaşınız gözünüzün önünde gitgide değişiyor. Yaltaklanmaları, çıkarcı yaklaşımları sizi şaşırtıyor. Bu değişimde gösterdiği sürat, artık onu artık yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi.

Sağa sola dağıttığınız paraların hesabını tutmanız gerekiyor. Bu eksikliğiniz iki yakanızın bir araya gelmemesine yol açıyor. Muhasebenizi tutacak bir dosta ihtiyacınız var. Partneriniz bu konuda sizden pek farklı görünmüyor.

Kimseye danışmadan vereceğiniz bir karar, biraz da şansınızın desteğiyle doğru yere oturacak. Ama bu sonuçtan, iyi bir yönteminiz olduğu fikrini çıkarmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

13 Ekim'de oluşacak yeni ay nedeniyle, önümüzdeki 10 gün içinde, yeni kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, yeni kurslara başlayabilir, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler veya hukuk başlıklı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde yeni haftaya adım atarken, nezaketiniz, cana yakınlığınızla takdir görürsüz. Sevmek ve sevilmek arzunuz ön plandadır. Herkesi ilgilendiren durumlarda işbirliğine açık olursunuz. Bencillikten hoşlanmazsınız. Bu enerji, günün her anını gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla geçirmek arzunuzu işaret eder. Saat 02:51 Jüpiter-Pluto görünümü, maddi paylaşımlar, miras bölüşümü, ev yatırımı,kurulması, ortaklıklar gibi konular üzerinde derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Bu bir gelişim ve dönüşümdür. Zamanla yerine oturacaktır. Hesabınızı daha iyi bilmenizi sağlar. Gizli bilimlerin, faaliyetlerin, çalışmaların da göstergesidir. Saat 06:49 Güneş-Uranüs karşıtlığında hayatın acımasız yanlarının farkındayız. Zaten bu nedenle değişimde bulunmak isteyeceğiz. Artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakmaktan yanayız. Yeniliklere açığız ve bu yöndeki her kıpırtı bizi kendisine delice çekebilir. Çevremizle olan ilişkimizden, hayatımızda olmasını istediğimiz her ne varsa ona doğru yönelebiliriz. Ben buradayım deme cesaretine sahip olacağız. Bir sürpriz gelişme, bir heyecan kapımızı çaldığında onu buyur edebiliriz. Eğitim, iş, çevre, uzmanlık, seyahatler, ilişkilerde yeniye, yeniden merhaba demeye varız. Saat 14:19 Ay-Pluto mücadeleci görünümü,  kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Nefes aldığımız sürece umut daima vardır. Sevgi, kardeşlik ve barış dileklerimle, gönülden sevgilerimle.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişi' ye olan aşkınızdandır. Bunun içindir ki kendinize yapılan bu tarz saldırıları algılamakta zorlanıyorsunuz anlamaya da çalışmayın. Sadece sözlerin gücünü kullanarak bu kişilere gereken dersi verin. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı eş ya da sevgilinizle birlikte fikir ve alışverişlerinde bulunarak almalısınız.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan veya projelerinizi hızlandırmanın farklı ve denememiş yollarını bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu tür sonuçlara ulaşmak mümkünse, onu bulup uygulama şansı bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü gelişmeler sizin yeni başlangıçlar yapmanıza neden olabilir. Beklemediğiniz yerlerden teklifler alabilirsiniz. Sizi iyi hissettirecek koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz işlerdeki değişimler canınızı sıkabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumsuz tavırlar içinde olmamaya özen gösterin. Yabancılarla ilişkiler dikkat çekebilir.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçiniz coşku ile dolup taşıyor ve sürekli hareketli yerlere gitmek istiyorsunuz. Bu arada bedensel olarak çok yorgun düşebilirsiniz.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

12 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizdeki bazı işlerinizin bozulmasına neden olabilir. Birseyahati ya da eğitim ertelenebilir. İç dengelerinizi iyi korumalısınız.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni yatırımlar yapmak size uzun süreli kar getirecek. Ev almak, işiniz için kaynak yaratmak açısından güzel koşullar söz konusu. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizin güçleneceği bir hafta. Maddi anlamda güçlü kişilerden destek alacaksınız.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

12 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>