Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk diye tanımlayıp bir karabasan yaşıyorsunuz. Duygularınızı, özgüveninizi zedeliyor, sinirlerinizi yıpratıyorsunuz. ağlığınızı risk altında. Oysa ki karşı taraf size biçtiği değeri hiç sakınmadan patavatsızca sergiliyor.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Buna göz yumuyorsunuz. Bu hastalıklı para ilişkisinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın bu ilk gününde ailenizle ilgili bir gündeminiz olabilir. Aile bireylerinizle bir araya gelebilir, geçmişe ilişkin veya geçmişle bağlantılı konuları konuşabilir, geçmişe çekilebilirsiniz. Bu durum karşısında rehavete kapılmamaya dikkat.

12 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 00:54 Ay-Merkür görünüm etkisinde, hangi konuda olursa olsun güvencemizi önemsemeliyiz. Saat 05:42 Ay-Mars görünümü, ilişkiler, finansal konular, halledilmesi gereken meselelerin bizi yorduğunu işaret ediyor. Gönül su misali akmak istese de, her şeyin takibini yapmak, hesaplarımızı kontrol etmek, aksaklıkları düzeltmek için zaman ayırmak zorundayız. Saat 19:53 Ay-Neptün zorlu görünümü, aşkta ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da düşünmeden karar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için akşam saatlerinde biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar söz konusu olabilir.

12 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive olmakta hiç zorlanmayacağın ama bir o kadar yoğunluğuyla kafanı kaldırmaya vakit bulamayacağın bir gün.

12 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkilerinizde bazı belirsizlikleri onarabileceğiniz önemli bir gün. Sorunlarınızı ilişki kurma yönünüzün güçlenmesiyle çözebileceksiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için mücadele verebilirsiniz. İlişkilerinizde rahat olduğunuz, kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız sizi oylayabilir. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamaya çalışın.

12 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun bir gün sizin için. Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Biraz kafa dinlemeye ihtiyacınız var. Sağlığınız için beslenmeniz konusunda daha dikkatli olun.

12 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece hızlı gelişmeler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. büyük atılımlar yapabilir, kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, sevdiğinizle birlikte seyahate çıkmayı planlayacaksınız. Kendinizi ilginç maceralara atılmaya hazır hissetmeniz mümkün.

12 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda kısmetleriniz fazla olabilir. Yapılacak bir seyahat ve ufak bir kaçamak planı sizi mutlu edebilir. Parasal konuları ve harcamaları dert etmeyin. Kafanıza gereksiz şeyler takılıyor.

12 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcundaki Ay, sosyal ilişkilerinize ışık tutar. Yüzeysel aşklara yelken açabilirsiniz. Sosyal medya arkadaşlıklarınız gelişebilir. Çapkınlık yapmak için pek çok fırsat önünüze çıkar. Ama bu ilişkilerin sabun köpüğü gibi dayanıksız olacağını unutmayın. Hobiler, eğlence hayatı için vakit ayırmalısınız. Dans edebilir, zumbaya gidebilirsiniz. Bir kursa başlamak için yeteneklerinizi cesurca ortaya koyabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

12 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>