Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yaşadığınız doyumsuzluk birtakım duygusal sorunlara yol açabiliyor. Üstün bir beraberliği düşlüyorsunuz fakat bunun bu kadar da uzak olmadığını fark edemiyorsunuz.

İş hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün geçirmeniz muhtemel. Günün büyük bir bölümünü dışarıda geçireceksiniz ve kendinizi, sizi terleten bir koşuşturmanın içinde bulacaksınız.

Parasal konularda şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün üstün yetenekli olarak bildiğiniz biriyle tanışacaksınız ve ondan parasal konularda ciddi fikirlerini kapacak ve kazanımlar sağlayacaksınız.

Bazı uyarılarınız daha ince üsluplarla dile getirebilirsiniz. Sevmediğiniz insanlara, düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar sergilemeniz gerekecek. Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir. Karmaşık düşünceler ve bunların neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünümü arkadaşlık ve özel ilişki anlamında olumlu bir enerjidir. Bir davet, kutlama veya etkinlikte yer alabilirsiniz. Çevrenizde ilgi uyandırırsınız. Dostlarınızla bir arada olmak hoşunuza gider. Bu görünüm yeni bir tanışmanın veya bir aktivitenin de işaretçisidir. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilgili konuları, çevrenizle olan bağınızı güçlendirici, aktif edici, işlerinizi hızlı biçimde halletmenizi sağlayıcıdır. Beklediğiniz bir haber gelebilir, bir görüşme olumlu sonuçlanabilir, istekleriniz gerçekleşebilir. Daha önce halledilmemiş bir konu olumlu şekilde yoluna girebilir. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatını canlandıran olumlu hava bugün seninle. Eşin ya da sevgilinle ilişkini güçlendirmek isteyebilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karmaşalarınızla acele kararlar vermeyin. Dostlarınızla önemli yakınlıklar kurabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinize sahil olmak için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar sizi güçlendirebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelmekten ve düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan keyif duyabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinizdeki değişimleri gerçekleştirdikçe, hayatınızın da olumlu yönde değiştiğine şahit olacaksınız. Bugün, sizi eğiten her şeye istekle yaklaşacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde özgürlük, affetme, empati ve yardımlaşma temaları önem kazanacaktır. İşinizden gelebilecek kazançlarınızla ilgili fikirler üretebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki tutarlı fikirleri ve değerli sezgilerinizi maddi ve manevi değer alanlarınızdaki ideal süreçlerde kullanabilme potansiyeline sahipsiniz. Bu özel etkiyi yararınıza kullanabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 33" R
Ay
Balık
00° 40' 40"
Merkür
Koç
18° 04' 57"
Venüs
Boğa
04° 07' 54"
Mars
Koç
01° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 47' 46"
Uranüs
Boğa
22° 29' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 05"
Lilith
Başak
23° 37' 11"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>