Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız.

Kazanç durumunuz gelişmeye açık. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayabilir.

Yakın çevrenizdeki insanları değerlendirmede sıralama hataları yapabiliyorsunuz. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki vermeyen yakınınızın, ilginizi fazlasıyla hak ettiğini görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

12 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 12 Ocak saat:14:34 tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, çalışma ortamında veya günlük yaşantımızda insanlara destek olmanın, rehberlik etmenin, acılarına, sorunlarına şifa olmanın güzelliği kadar zorlukları olduğunu da hissettiriyor. Yorucu ve zahmetli olan bu yolda ilerlemek kolay değil. Belki şu anda mecburen bunlara katlanıyorsunuz belki de bir tercihte bulunmak üzeresiniz. Tabii ki, zevk almadığınız bir ortamda, sevmediğiniz bir işi yapamazsınız. O nedenle durumunuzu gerçekçi şekilde gözden geçirmelisiniz. Merkür-Oğlak burcunda bugün seyrine başlıyor. Bir şeyler sizi fedakarlıkta bulunmaya veya bir tercih yapmaya zorlayabilir. İşten ayrılmak veya mevcut işinize devam etmek gibi. Kimi Kovaların durumu daha farklı olabilir. Sağlık şikayetleri veya önemli bir probleminiz olabilir. Siz bunu ihmal ettikçe ileride çok daha önemli sorunlarla karşılaşmanız mümkündür. Görünümlere baktığımızda, gerekgerek ailevi veya gerekse sağlığınızı ilgilendiren konulara gerçekçi şekilde bakmanız gerektiğini işaret ediyor. Kendimize karşı sorumluluğumuz olduğunu unutmayalım. Endişelerimizi gidermenin yolu, kararlı ancak karamsar düşünmemekle mümkündür. İş kararı verecekseniz, kişisel gelişiminiz, hedefiniz ve yeteneklerinize göre hareket etmelisiniz. Sağlık şikayetleriniz için farklı kişilere, uzmanlara danışmalısınız. Kendinizi bir alanda geliştirmek istiyorsanız bilgiyi, insanlarla iletişimi, farklı yerler görerek, bağlantılar kurarak tecrübelenmeyi merkez almalısınız. 12 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, hem geçmişte yaşanılanları ciddi bir şekilde düşünmenizi hem de yarınlarınızı garanti altına alabilecek hedefler belirmenizi sağlayabilir. Merkür Oğlak burcunda öncelikle disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Bir Kova için bu durum pek keyifli değildir. Çünkü özgür düşünmenin önüne geçer. Kişiyi, kurallar çerçevesinde hareket etmeye, durumunu ele almaya zorlar. Ancak olumlu tarafları da var. Birveya planlamanın yapılması, bir yol belirlenmesinde yararlıdır. Bu süreç Merkür geri hareketinin sona ermesi nedeniyle 19 Aralık 2016-4 Ocak 2017 tarihleri arasındaki işlerin, meselelerin tekrar gündeme gelmesi ve yürürlüğe konması, işlerlik kazandırılması, halledilmesi yönünde etkili olacaktır. Dolunayın birçok meselede farkındalık yaratması dileğimle…

12 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınla ilgili göz ardı ettiğin sorunlar kendini gösterebilir. Bazı kişilere memnuniyetsiz tavırlar sergileyebilirsin.

12 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkaniyetli davranmayan kişilerle hassas diyaloglar yapabilir ve sert bir duruş sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, sporu aksatmamalısınız. Aşk hayatında heyecan ve romantizm ön plana çıkıyor.Günün Atmosferi:Bizi nasıl bir gün bekliyor?

12 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Bilemediğiniz yerlerden kısmetler gelebilir. Duygusal konularda mantıksız davranabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir.

12 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

12 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Verdiğiniz sözler ve sorumluluklarınız bugün sizi bir hayli bunaltabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıklara dikkat edin. Aranızdaki ilişkiler çok kolay bozulabilir.

12 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanlarınızda gerçekleşecek Dolunay sayesinde belirli bir süredir üzerinde çalıştığınız ve bitirmekle yükümlü olduğunuz tüm meseleler sonuçlanma yoluna gidecektir.Ruhsal bir rahatsızlığınız varsa şifa bulmak için önemli fırsatlara sahipsiniz. Ruhsal gerginliklerinizi gidermek için kararlı ve sebatlı davranabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili bitişler yahut sağlık sorunları canınızı sıkabilir. İş yerinizde aile ruhuyla çalıştığınız kişilerden ayrılmak durumunda kalabilirsiniz. Bu alandan birileri ile yolunuz ayrılabilir ve bu ruhsal olarak sizi gerebilir.

12 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin.

12 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 54' 16" R
Ay
Kova
02° 00' 23"
Merkür
Koç
17° 05' 18"
Venüs
Boğa
01° 36' 28"
Mars
Koç
00° 06' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 20"
Satürn
Balık
16° 37' 08"
Uranüs
Boğa
22° 22' 31"
Neptün
Balık
28° 55' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 12"
Lilith
Başak
23° 23' 33"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>