Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yatırım konularında çok yerinde kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor. Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz, buna da dikkat !

Bugünlerde tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, sürpriz bir teklifle karşılaşmanız ve hızlıca girişimde bulunarak başarılı olmanız anlamına gelir. Sıradanlık size göre olmadığı için, adım attığınız konuda yenilikçi fikirlerinizle ilgi uyandırmanız mümkündür. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi cesaretle dile getirmemizi sağlıyor. Dışa açılmak, insanlarla ortaklaşa hareket etmek, canlanmak, keyiflenmek arzumuz yükselir. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, her ne kadar güçlü gibi dursak da, aslında canımızı yakan, söyleyemediğimiz sorunlarımız yüzünden bir hayli hassas düşünürüz. Bu hassasiyet, sahip olduğumuz, değer verdiğimiz bazı kişi ve durumların üzerimizdeki etkisi nedeniyledir. Elden geldiğince sabırlı olmakta yarar var. Saat 23:18 Ay-Boğa burcu geçişinde huzur ve güven o denli önemlidir ki, hiçbir şeyi şansa bırakmayız. Bu ışık öncelikle ailemiz başta olmak üzerehayatımızla ilgili meseleler üzerinde de sağlam ve istikrarlı şekilde ilerlememiz adına bize güç katıyor.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarındaki değişiklik seni kaygılandırabilir. Telefonun bugün susmayabilir. Kısa mesafeli bir yolculuk yapabilirsin.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ek gelir imkanları aramalısınız. Fakat direkt bir değişiklik yapmadan önce, iyi bir analize ihtiyacınız var. Analiz sonrası adım atmanız en doğrusu olacaktır. Bu anlamda etrafınızdan öneri alabilirsiniz.Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Yazışma ve konuşmalarda daha özenli olmanızda fayda var. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Teknik konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerinizi çevrenizin desteğiyle tamamlayacaksınız. Eskiden konuşulmuş bir para işini devreye sokabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sorumlulukları size ağır gelebilir

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ve akrabalara karşı daha merhametli, daha güvenli ve daha sevgi dolu olabilirsiniz. Bugün özellikle emlak konularına, iç dekorasyon konularına eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Arkadaş çevresi ve toplum kuruluşları ile ilgili konulara karşı donanımlısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik hukuki, eğitsel ve fikirsel fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır. aile

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 58" R
Ay
Yay
21° 24' 60"
Merkür
Koç
16° 10' 52"
Venüs
Koç
27° 51' 35"
Mars
Balık
27° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 50"
Satürn
Balık
16° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 12' 08"
Neptün
Balık
28° 49' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 51"
Lilith
Başak
23° 03' 18"
True Node
Koç
15° 27' 53"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>