Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız. İlişkinizde bağışıklık kazandığınızı düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor.

Uzak bir olasılık diye değerlendirdiğiniz görüşme, önümüzdeki günlerde sizi masaya oturtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu, insanların çok candan davranışları hak etmediği inanışına götürmemeli sizi. Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak beklentileriniz var.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cumartesi günümüz, saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşum etkisinde Cumartesi gününe adım atıyoruz. Size, derinliklerinizle olan temasınızı, başkalarının iç dünyasına kolaylıkla sızabilme kuvveti kazandırıcıdır. Algılama, izlenim, düşünce ve duygularınız üzerinde etkili olan bu manyetik güç, eğer doğru bir alanda ve doğru işlerde kullanılırsa hakikaten kendinizi oldukça etkileyici bir dünyanın içinde bulabilirsiniz. Kapalı duran bir kutunun açılması, gizli bir sırra ulaşılması gibi heyecan verici olan bu görünüm, rüyalarınızı zenginleştirici, bilinmeyenlere ulaşmanızı sağlayıcıdır. Saat 15:56 Ay-Neptün görünüm etkisinde, evimizin ihtiyaçları, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Ailenizle alakalı konular üzerinde düşünmek, bütçemizle alakalı gözden geçirmelerde bulunmak, gereksiz kişi ve seslere kulaklarımızı kapatarak, kendi içimizle temasa geçmek yönünde etkilidir. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin ve sahiplendiğin insanlara daha hassas yaklaşabilirsin. Onların en ufak bir sözüne dahi gücenebilirsin.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostlarınızın uyarılarını dikkate almalısınız. Bu hafta sonu, psikolojik olarak gelgitler yaşayabilirsiniz. Agresif olmadan daha yapıcı adımlar atmanızda fayda var. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde biraz daha esnek olmaya bakın. Bugünlerde harcamalarınıza da özen göstermelisiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişe ait olan birtakım konular üzerinizde baskı yaratabilir. Derin konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bugün, sosyal çevrenizde daha fazla vakit harcayabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Güneş/Plüton arasındaki kavuşum etkisiyle bilhassa bilinçaltı alanda takıntı yapabileceğiniz bir konu üzerinde eyleme geçmek ve sonuna kadar gitmek isteyebilirsiniz. Sürprizli ve adrenalin yükseltici koşullara yaklaşabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 27" R
Ay
Oğlak
03° 51' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 18"
Venüs
Koç
29° 01' 56"
Mars
Balık
28° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 26' 00"
Uranüs
Boğa
22° 15' 22"
Neptün
Balık
28° 51' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 06"
Lilith
Başak
23° 09' 38"
True Node
Koç
15° 24' 52"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>