Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor.

Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz. Yeni yılı daha şimdiden taksitlerle doldurmaya çalışmamalısınız.

İyi bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor. Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için, bazen gereğinden fazla tavizkar davranabiliyorsunuz. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk günü, aşk hayatınız, kendinizi ifade gücünüz, yaratıcılığınız açısından saat 01:06 itibariyle etkili Ay-İkizler geçişiyle başlıyor. Her şeyi çabucak kavrayacağız. Anında uygulamak isteyeceğiz. Durup düşünmeyi dahi zaman kaybı olarak göreceğiz. Ancak ben derim ki, bir nefes alın ve olan bitene bir daha bakın. Aceleye gerek yok. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm, kendinizden kuşku duymadan hayatı kucaklamanızı sağlar. Duygusal olarak sevdiğiniz insanları, sahip olduğunuz değerleri koruma altına almaya çalışabilirsiniz. Dışarıdan sert rüzgarlar kıyılarınıza vursa dahi, hiçbir şeyin sizden daha değerli olmadığını bir kez daha anlayabilirsiniz. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, aşka ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da, düşünmeden karar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar gün içinde söz konusu olabilir. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor. Maddi konularda elinin genişlemesi, daha rahat davranmana yol açabilir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta, maddi başlıklı konularda yeni ve beklenmedik gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir. Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. İşlerinizle ilgili yardım alabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki huzur bu aralar aradığınız tek şey. Davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve parasal konularda yaşanan stresler geride kalmaya başlayacak.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde özellikle arkadaşlarınız veya eşinizle aranızda gerilim yaşamanız olasıdır. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz.Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Hukuki veya zihinsel bir fırsattan istifade edebilir ve önemli bir mücadele sürecine başlayabilirsiniz. Bu süreçte doğru iletişim ve özel hayatınızda geliştirdiğiniz kabiliyetlerinizden faydalanıyor olmanız gerekebilir. Sizden daha tecrübeli bir dostunuzun desteğini almanız mümkündür.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 43" R
Ay
Yay
27° 50' 26"
Merkür
Koç
16° 16' 47"
Venüs
Koç
28° 28' 02"
Mars
Balık
28° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 42"
Satürn
Balık
16° 23' 31"
Uranüs
Boğa
22° 13' 48"
Neptün
Balık
28° 50' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 32"
Lilith
Başak
23° 06' 35"
True Node
Koç
15° 26' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>