Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızla ilgili bazı operasyonlara ihtiyacınız var. Aşk ilişkilerindeki bazı katı prensiplerinizden vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Aranılan birisiniz, bu özelliğinizin hakkını yeterince veremiyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz sizi, bazı gözlere batacak kadar ilgi çekici yapabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri sahtelik gibi görüyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla bu gibi konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa, baskılar altında aceleyle kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 10:53 Ay- Chiron olumlu görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, maddi konularda tabii ki gerçekçi olmak gerektiğini işaret ediyor. Çünkü yatırım, borç-alacak, alış-satışların öncelikle piyasanın durumuna ve bizim durumumuza, gücümüze bağlı olarak saptanması gerekecek. Bunun yolu ise, oldubittiye getirilmeden, doğru bir inceleme ile mümkündür. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşüncelerini onarma vakti. Merkür geri hareketi biterken, bakış açını değiştirmek olumsuzlukları silecek.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte tanıştığınız kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz. Bu hafta sonu, duygusal anlamda iniş çıkışlı olabilir. Uyuşmazlık yaratmadan uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz çaba sarfetmek ve sorumluluk almak gerekebilir. Pratik yönlerinizi geliştirmeye bakmalısınız.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölçülülük... Sizden daha yüksekte olan kişilerle anlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Oysa kıskanç biri de sayılmıyorsunuz. Bugün alınganlığınız oldukça üzerinizde.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün bugün düze dönmesiyle birlikte bir süredir kontrolünüz dışında gelişen iletişim ve ulaşıma bağlı aksaklıklar düzeliyor. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyninizle olan ilişkinizde merhametli, daha güvenli ve sevgi dolu olabilirsiniz. Bugün özellikle emlak konuları, iç dekorasyon konularına eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Merkür'ün geri hareketi bugün sona eriyor. Arkadaş ortamlarınızda iletişimsel problemlerin ve gerilimlerin sonuna geldiniz. Bu akşam saatlerinde Ay boşluğu nedeniyle mümkünse ev ile ilgili hiçbir konuyla ilgilenmeyip akışta kalın.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu sizi oldukça şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan sağlıklı bir karar vermelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 29" R
Ay
Yay
27° 06' 50"
Merkür
Koç
16° 16' 03"
Venüs
Koç
28° 23' 56"
Mars
Balık
28° 05' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 56"
Satürn
Balık
16° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 13' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 21"
Lilith
Başak
23° 06' 13"
True Node
Koç
15° 26' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>