Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ara sıra aklınızdan ve gönlünüzden yeni arayışlar geçiyor ama yine de eski ilişkinizi sürdürmekte kararlısınız. Bugün sizi arayacak, akşam bir programınız olabilir. Ona uzun zamandır göstermediğiniz sevgi ve şefkati göstereceksiniz. Sizinle ilgili küçük bir sıkıntısını aktaracak ama sorunu büyümeden çözeceksiniz.

İşyerindeki küçük bir tartışma hem sizin hem dearkadaşlarınızın canını sıkacak. Problemin kaynağı hep aynı kişi ve siz de ondan hiç hoşlanmıyorsunuz. Bugün yaptığı davranış, onunla ilgili düşüncelerinizi pekiştirecek. Tartışmanın sizinle bir ilgisi yok, onunla ilgili olumsuz düşüncelerinize rağmen, tartışmaya katılmasanız iyi olur.

Küçük bir birikiminizle ilgili kafanız karışık. İçinizden bir ses hemen harcamanızı söylüyor, aklınız ise bunun doğru olmadığını biliyor. Paranızı harcamanız için iyi bir gün değil. Bugünlük aklınızın sesini dinleyin. Günlük harcamanız dışında bir şey yapmayın, büyük harcamalardan kaçının.

Aklın ve duyguların sesi her zaman çelişebilir ve duyguların sesini dinlemek hiç de kötü bir şey değildir. Ama bugün hem işte, hem de dışarıda aklınızın sesini dinleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için sakin ve huzurlu bir gün. Akşam üzerine doğru huzurunuzu kaçıracak bir olay olabilir. Bu olayın sizinle bir ilgisi yok, onun için uzak durmanızda yarar var. Yakınlarınızdan biriyle ilgili olumlu bir sağlık haberi alabilirsiniz. Endişeleriniz yok olacak. Sizin sağlığınız yerinde ama dizinizde bir ağrı hissedebilirsiniz. Gönül ilişkinizde bir problem yok.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Oğlak burcuna gerileyecek Mars, kendi kendimizi engellememize, planlarımız ve projelerimiz yönünde cesaretimizin sınanmasına neden olabilir. Bazen de tam tersine içimizde bir öfkenin biriktiği, aşırı mücadele sonucunda yorgun düşmenin göstergesidir. Bu iki durum da dönemin yanlış şekilde ele alınması halidir. Oysaki böyle zamanlarda, psikolojik ve fiziksel sağlığımız için, bir mola süreci olarak görüp, kendimizi rahatlatmaya, toparlamaya çalışmalıyız. Biraz işten güçten uzaklaşmak, tatil yapmak, dinlenmek iyi olur. Böylece yorulan bedenimiz rahatlar, kendimize geliriz. Ben buna güncelleme olarak bakıyorum. Geçtiğimiz sürece göre ayarlanıyoruz. Yavaşlamak gerekiyorsa evet yavaşlıyoruz. Ama bu pes etmek değil, sadece yapılacakların yeniden ele alınışıdır. Böylece zararımıza olandan uzaklaşıp, yararlı olanı görebilir, tespitlerde bulunarak daha sonra gereken hamlede bulunabiliriz. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atılımcı ve değişken yapını destekleyen bir gökyüzü hâkim ortamda. Bugün vereceğin kararlar geleceğini inşa edecek nitelikte olacak. Yakın dostlarınla ve kardeşlerinle duygusal iletişim içinde olacağın konular gündemini meşgul edebilir. Aile şirketinde çalışan bir Kova burcuysan, alınan kararlar içine sinmeyebilir. Sert çıkışlar yapmak yerine, düşüncelerini mantıklı bir şekilde anlatmalısın. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, güvensizlik duygun yeni bir ilişkiye adım atmana engel olabilir. Evli bir Kova burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Mide problemi olan bir Kova burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayalleriniz ile ilgili bazı durumları ileri bir zamana ertelemenizde ve önünüzü görerek adım atmanız da daha büyük fayda olabilir. Çalışma hayatında ise önemli bir beklentinizin gerçekleşmemesi sizleri hayal kırıklığına uğratabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlere odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önce aklınıza gelmeyen bir detayı fark edebilirsiniz. Bu detaydan yaratıcı bir fikir ortaya çıkartmanız mümkün. Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatmak için sosyal çevrenizle görüşebilir yaratıcı fikrinizi paylaşabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularını etkileyen bir süreçten geçebilirsiniz. İlişkinizde yepyeni bir döneme girerken eski düşüncelerin bu süreci gölgelemesine izin vermemelisiniz. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki gündeme gelebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız ödemeler, parasal konularda yapılması gerekenlerle başlayacak.27 Ağustos'a kadar yakın çevrenizin hayatında bazı sorunlar oluşabilir. Siz de enerjinizi istediğiniz gibi yönlendiremeyeceğiniz için girişimlerden uzak durun ve sağlığınıza lütfen çok dikkat edin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alıngan bir tavır içine girmeniz mümkün. Duygularınızın yükseleceği bir gün. Alacağınız bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>