Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Risk alıyorsunuz. Ama bir risk sever olduğunuzdan değil. Duygusal yalnızlıktan boğulduğunuz için oynuyorsunuz bu oyunu. Bu yalnızlığı da, geleneksel yanıyla her şey yerli yerinde olmasına rağmen yaşıyorsunuz.

Başarılısınız. İş hayatının kuralları sizin için kışla yasaları kadar tartışılmaz. Bu disiplin anlayışı içinde başarılı sayılmak kaçınılmaz da, aldığınız artı puanları hep yöneticileriniz işaretliyor.

Çalışma temponuzun yanında yalancı pehlivan gibi kalıyor. Eh, ne de olsa yine bir pehlivan. Geçindirip götürüyor işte. Sizi üzen yakınınızın esas çalışma alanı burası.

Bugünlerde dikkat etmeniz gereken tek şey, aşağıdan bir kez görüp trapeze çıkmak kadar riskli olan gönül oyununuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hırslı, azimli, mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün. Güçlü kişilerle ve kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda ortak paylaşım ve harcamalara dikkat etmelisiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:57 Ay-Terazi burcuna geçiş yapacak. Çalışma hayatında veya günlük yaşamda uyumluluk bir hayli ön planda olacak. Görüşleri size uymasa da insanları dostça karşılaşırsınız. İnsana hizmet ön plandadır. Bunu o kadar nazik bir şekilde yaparsınız ki, insanlar size hayran kalırlar. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı anlayabilecek insanlarla konuşmayı tercih ediyoruz. Sorumluluklar bizi yoruyor. Gönlümüzce günü geçirmek arzumuz yoğun. Ancak bu öyle kolay gözükmüyor. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu gayet olumlu. Hem dış dünyada sizi seçkin kılıyor hem de kendi içinizdeki uyum ve huzur duygunuzu yükseltiyor. Böyle olunca, yeni buluşmalar için bir hayli destekleyici gözüküyor. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini iyi hissetmen için çok neden var. En yakın arkadaşının uzaklardan geliyor olması seni heyecanlandırıyor, sipariş verdiğin kitaplara kavuşuyor olman ayrı bir mutluluk senin için. Öğleden sonra gireceğin toplantılarda çevrene kendini fikirlerin ile kabul ettiriyorsun. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, kazancını artırmanın yollarını arayabilirsin. Maddi sıkıntıları geride bırakmak istesen de, şartlara müdahale edemediğinin de farkındasın. İlişkisi olan yahut evli bir Kova burcuysan, ona yapacağın sürpriz ilişkinizi tazeleyecek. Toplumsal konulara, gündelik sorunlara kayıtsız kalamayışından dolayı özel okumalar yapabilirsin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birbaşvurusu yaptıysanız veya işinizle ilgili önemli bir talepte bulunduysanız olumlu bir cevap alabilir ve nihayetinde istediğiniz sonuca kavuşabilirsiniz. Ailenizin ve partnerinizin desteğiyle sizin için zor gözüken bir işten başarı ile çıkabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde orijinal ve yaratıcı fikirlerinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve meslek grubunuzdaki insanlarla diyaloglarınız uyumlu olacaktır. Yaptığınız çalışmalarınızla göz önünde olmanız mümkün. Kendinize zaman ayırmak hobilerinizle meşgul olmak isteyebilirsiniz. Keyifli bir gündesiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski aşk yaralarınızın açılma ihtimali çok yüksek. Kendinizi başka işlerle oyalayacak bir şeyler yapmalısınız. İçinizde sürekli duygusallık seli akıp gidiyor. Bugün mutsuzluğa kendinizi odaklamayın.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dış ortamlarda ve bulunacağınız yerlerde konuşkan ve kendinizi ortaya koyan yapınızla ilerleyeceksiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şanslı etkileşimleriniz olacak. İletişiminiz size kazandırabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işlerinizi hallederken tartışmaya açık insanlarla karşılaşabilirsiniz. Yıllık sağlık kontrolünüz için uygun bir gündesiniz. Diğer yandan uzaktaki tanıdıklarınızdan haber alabilir ya da yabancılarla iletişiminizi güçlendirirsiniz. Seyahat gündeme gelebilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>