Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz.

Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir. Uzun sürecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın yaşadığı üzücü bir olaya tanık olmanız, hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştirecek. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştıracaksınız. Sezgilerinize aşırılık ölçüsünde güvenmemelisiniz. Özellikle ciddi konularda bir yargıya varmak için, ciddi verilere gerek duyulacağını unutuyorsunuz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk gününe, Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında uyanıyoruz ve huzurumuzu kaçırabilecek her şeye karşı dikkatliyiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Günlük alışverişimizde ekonomik olanı tercih ederiz. İnsanların bizde güven uyandırmasını bekleriz. Saat 11:59 Ay-Satürn olumlu görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların hissedilmesini sağlar. Hani insan kimi zaman içinde bulunduğu son durumu, geçmişe dönük tecrübeleri doğrultusunda ele alır ya, işte bu enerji bu türden hissedişlere yol açabilir. Biraz ciddiyet içerebilir. Kişi hangi konularda güvende olup olmadığını tespit etme gereği duyabilir. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile içinde huzur ve güvence, konforlu bir yaşama duyulan ihtiyacı yükseltiyor. Ancak dış etkenler yüzünden bunları bulmakta zorlanıyoruz. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim rüzgarları esecek. Hayatına yeni bir düzen getirmek, farklı yerler ve kişiler tanımak isteyeceksin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: Bugün haftanın ilk günü olmasına rağmen kendinizde yeteri kadar çalışma gücü hissetmeyebilir ve ruhsal anlamda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, ticaret, seyahatleriniz ile ilgili konularda çalışmalarınız var ilişkileriniz adına pozitif bir yön kazanabilir, amaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapmış olduğunuz plan ve projelerinize daha somut bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın getirdiği yeni fikirler sizi heyecanlandırabilir. Bu fikirlerinizi, arkadaş gruplarınız ile paylaşabilirsiniz. Düşüncelerinizde tutucu, inatçı olabilirsiniz. Daha esnek olmakta fayda vardır. Maddi konularınız ile ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, içinde değişim rüzgârları esecek. Hayatına yeni bir düzen getirmek, farklı yerler ve kişiler tanımak isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla ters düşebilirsin. Eğitim için yurtdışına gitmeyi planlıyorsan, burs gibi olanaklardan faydalanmak isteyebilirsin. Eğer romantik bir birliktelik içindeysen ilişkin boyut atlayabilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan, sorumluluk ve paylaşım duygularının artması adına bazı düzenlemeler yapabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda konuşmalarınız artarken, sevdiklerinize yardımcı olmak için kolları sıvayacaksınız. Verilmesi gereken önemli kararlarınızda düşünmeden hareket etmeyin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. İsteklerinizin artmasıyla birlikte harekete geçecek ve çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Olayların gelişmesi sonucunda yeni umutlar içine girebilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 30" R
Ay
Balık
09° 01' 45"
Merkür
Koç
18° 25' 06"
Venüs
Boğa
04° 51' 00"
Mars
Koç
02° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 50' 44"
Uranüs
Boğa
22° 31' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 02"
Lilith
Başak
23° 41' 04"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>