Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize kendinizi kanıtlama çabası içine girmeniz çok yersiz. Sizi yeterince tanıyorsa zaten güvenecektir. İlişkinin eksikleri karşılıklı çabalarla giderilir. Bekar Aslanlara biraz daha sabır.

İş arkadaşlarınızı hemen idam sandalyesine oturtmayın. Hiç kimse mükemmel değildir. Üstelik herkesin sizinle aynı görüşte ya da kişilikte olmasını bekleyemezsiniz. Başarınıza giden yolbirliğinden geçiyor.

Yatırımlarda olumlu bir ses çıkmaması moralinizi bozmasın. Şansınız son derece açık ve gitgide daha da açılıyor. Yalnız gün içinde yeni yatırımlara girmeyin. Önce sonuç beklemeyi tercih edin.

Altıncı hissinize fazla güveniyorsunuz. Biraz da somut verilerden hareket ederseniz daha sağlıklı sonuçlara varırsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açıyor. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Sizi derinden etkileyen birtakım olayları daha gerçekçi bir bakışla yeniden gözden geçirmeniz halinde, bu etkiden kurtulacaksınız. Buna meyil göstermeniz halinde destekleriniz olacak.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Tabii ki aktif bir dönem ve sizler için sosyal hayatın canlanması anlamına geliyor. Ayrıcahayatınızla ilgili konulardaki girişimlerin, yeniliklerin, değişim arzusunun da ön planda olduğu bir zaman. Özgür ve sıra dışı projeler, ekip çalışmaları dönemin etkileri arasında yer alıyor. Bireysel hareket etmek, kendini öne sürmek isteyenler olsa da, bu süreçte başkalarıyla etkileşim içinde olmak en doğrusudur. İnsanlara ulaşmanın yollarından biri de internettir. Bu yolla çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü üç kez tekrarlanacak. İlki bugünlerde etkili. Diğerleri Ağustos ve Eylül ayında gerçekleşecek. Kişisel kararların bir hayli hızlı alınması mümkün. Özellikle ailenizi, evinizi, yerleşim yerinizi ilgilendiren konularda bunu görebiliriz. Baskıya gelemeyiz. Bizi rahatsız eden konular varsa, bunları mutlaka halledip huzur bulmak isteriz. Ancak zaman faktörünü göz ardı etmeyelim. Belki bugünlerde veya Ağustos, Eylül gibi sizi rahatsız eden meseleleri halletmiş olacaksınız. Onun için aceleye getirmeyiniz. Evin içinde tamirat, bakım, onarımla uğraşabilirsiniz. Bir yere taşınmayı düşünüyorsanız, fiyatları araştırınız. Kiraya verecekseniz, satacaksanız, mutlaka iyi analiz ediniz. Hemen oldu bittiye getirmeyiniz. Gecikmeler veya terslikler yaşanabilir. Bunları düzeltmek zaman alabilir. Sinirlenmeyiniz. İşlerinizi iyi takip ediniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarından yakın çevrene kadar birçok kişiye destek olacaksın. Toplumsal meselelere duyarlı olabilirsin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamında bir türlü çözemediğiniz konu ile ilgili egoyu bir tarafa bırakıp bu konu ile ilgili yardım almak istemeniz ruhsal anlamda rahatlamanız için gereklidir. Her ne kadar kendi başınıza çözmek istiyor olsanız da bazen çevrenizdeki insanlardan yardım istemek durumunda kalabilirsiniz. Bugün spor veya güç gerektiren herhangi bir aktivite ile uğraşırken aceleci davranmaktan özellikle sakınmalısınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşleriniz ile alakalı yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Konferanslara katılabilirsiniz. İletişim konularınız hız kazanmaktadır. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için uğraşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar sizi heyecanlandırabilir. İkili ilişkilerinizde, kırıcı olmamaya özen göstermenizde yarar vardır. Sosyal ve kalabalık ortamlarda olmak size iyi gelebilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, Kime güvenip kiminle bağlarınızı maddi manevi kesmeniz gerektiğini fark edecek ve kararlı bir şekilde belirleyeceksiniz. Bu enerji ile aşk hayatınız da önem kazanacak. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova'lar sizlerde beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkacak yaşam enerjinizi pozitif yönde değiştirecek biri ile hayat arkadaşlığına merhaba diyebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen yeni ay ev ve aile yaşamınızda yeni başlangıçları müjdeliyor. Yeni bir eve geçebilirsiniz, ailenize yeni bir üye katılabilir. Uranüs ise ailenize, köklerinize ve geçmişinize dair büyük değişimlere işaret ederken, bu değişim fiziksel yansımalarına da tanık olabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Amaçlarınız ve yapacaklarınız doğrultusunda, özgürlüğünüzü düşünerek atacağınız adımlar hızlanıyor. Yakın çevrenizin yaşadığı sıkıntıların azaldığını görebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar burcunuza yerleşen Mars, sizi bir anda kalabalık grupların ateşli lideri haline getirebilir.İkili ilişkilerinizde gerginlik yaşayabilir, her konuda kendinizi haklı görebilirsiniz. Narsist davranışlardan kaçınmalısınız. Hümanist yaklaşımla size ihtiyacı olanların duasını kazanırsınız. Bu dönemde MR, röntgen gibi tekniklerle beden sağlığınızı mercek altına almak doğru olacaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>