Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli kısıtlamalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve küçük konular sevdiğiniz insanla aranızda sorun olabilir. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Bazı münakaşalara girebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun olarak çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi hak ettiğiniz konumda hissetmemeniz mümkün. Daha çok bildiğiniz yöntemlerle çalışacaksınız ve yeniliklere kendinizi kapatabilirsiniz. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmelisiniz.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok elinizdeki imkanları değerlendireceksiniz ve yeni girişimlerden kaçınacaksınız.

İş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal durumu sizi etkileyecektir. İş ortamınızda hoşgörülü yaklaşımlar göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde ziyaret amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta hoş tanışmalar görünüyor. Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde biraz tatsızlaşabilir. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getirmemelisiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar karşıtlığında, ilişkinin mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir taraf özgürlüğüne bu kadar önem verirken, diğer taraf da baskın olmaya çalışırsa sorun çıkabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin özlük haklarına önem vermelisiniz. Eğer bekar bir Kova iseniz, o zaman seçimlerinizi yaparken daha dikkatli ve objektif olmalısınız. Saat 10:56 Ay-Venüs etkisinde, ailemizle ilişkimizde ve evimizde güven ve huzur ararız. Maddi açıdan rahat etmek isteriz. Yarınlarımızı garanti altına alma arzumuz yüksektir. Konforlu bir yaşam sürmeyi hedefleriz. Özgürlüğümüzden taviz vermeyiz.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok konuda kendini rahat hissetmek isteyebilirsin. Fakat açık sözlülükle patavatsızlığı karıştırabilirsin.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, seyahatler ve yurtdışı kaynaklı konularınızla ilgili aile üyeleri arasında bazı sorunlarınız oluşabilir. Özellikle kadın aile üyeleri kıskançlık ve rekabet yaparak geçmişte oluşan başarısızlıkları önünüze tekrar getirebilir. Bu noktada ümitsizliğe kapılmadan hareket etmeli ve planlarınız dahilinde yaşamınızı şekillendirmelisiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı planlarınız umduğunuz gibi olmasa da kişisel adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. Yeni başlangıçlar için heyecan duyduğunuz zamanlardasınız. Sağlığınız ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Kararlarınızda şans sizinle birlikte olacak. Bugün ailevi konular ya da sizi duygusal açıdan meşgul eden konular da var.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda detaylara verdiğiniz önem sayesinde çözümleyemediğiniz sorunları tamamen ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak. Duygusal konularda oldukça şanlısınız beraberliğinizin en huzurlu ve keyifli zamanlarının keyfini çıkarın. Yeni bir ilişkiye adım attıysanız doğru bir birliktelik olduğundan emin olabilirsiniz. Evli Kova'lar sevginiz ve birbirine olan dürüstlüğünüz ilişkinizi öylesine kuvvetli bir zırhla sarmış ki dışarıdan hiçbir müdahale sizin huzurunuzu kaçıramaz.

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken ışığınızla parlıyorsunuz. Farklı ve sıradışı özelliklerinizi gösterebileceğiniz bir gün, ilişkilerinizde söz sahibi olabilir, cesur ve iddialı yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca kendinizi zinde ve iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz sizi harekete geçirecek. Planlarınızı hareketli ve renkli tutmaya özen göstermelisiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal dünyanız inişli çıkışlı olabilir. İkili ilişkilerinizde beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Topluluklar içindeki rolünüz ön planda olduğundan özel hayatınızı ikinci plana itmeyin.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 23" R
Ay
Koç
23° 27' 05" R
Merkür
Koç
20° 31' 14"
Venüs
Boğa
08° 35' 47"
Mars
Koç
04° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 05"
Satürn
Balık
17° 05' 52"
Uranüs
Boğa
22° 42' 06"
Neptün
Balık
29° 05' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 05"
Lilith
Başak
24° 01' 18"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>