Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizin sizinle olmaktan başka bir düşüncesi yok. Ona karşı biraz daha anlayışlı ve sakin davranmaya çalışın. Yoksa başka birisini her an size tercih edebilir.

İş hayatınızda grup çalışmalarında pek belli etmeseniz de lider rolünü kimseye kaptırmıyorsunuz. Ağır ve sakin tavırlarınızla, tane tane konuşmanızla onları etkiliyorsunuz. Üstelik oldukça adil bir yanınız da var.

Ortaklık konularında kazanç sağlayabilirsiniz. Bu da size maddi olduğu kadar manevi bir mutluluk verecektir. Para piyasasını iyi takip etmelisiniz. Ailenize maddi olarak katkıda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Eski bir tanıdığınız her an size sürpriz bir ziyaret yapabilir. Bu ziyaret sizi pek hoşnut etmeyeceği için hazırlıklı olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kutlama gününüz var. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz. Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size de pek şık gelmeyecek. Aşk Yaşamınız : Hayatın diğer alanlarında gözlediğiniz insan ilişkileri, geleceği riskli bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz kaygısı yaratabilir. Bugünlerde yanıltıcı kıyaslamalarla yanlış tespitlerden kaçınmalısınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba günün ilk etkili görünümü, saat 04:11 Ay-Güneş arasında oluşacak. Hem aktif yönlerinizi öne çıkarmanızda hem de size doğru tespitlerde bulunmanızda destekleyicidir. Çocuklar gibi heveslisiniz. Arzu ettiğiniz ne varsa onu elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü,hayatındaki haksızlıklara, insanların vicdani ve ahlaki anlamda başkalarını hor görmesine tahammül edemeyiz. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünümü, ani tepki verebileceğinizi işaret ediyor. Öylesine sabırsız davranırsınız ki, her şeyin hemen yoluna girmesini istersiniz. Geçmişte yaşananlar nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilir, hırsınızı çevrenizden çıkarabilirsiniz. Dikkatli olalım. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, ailemizi koruma ve kollama güdümüzü yükseltir. Sınırlarımız içine güvenmediğimiz kimseyi sokmayız. Tanımalı, bilmeli, anlamalıyız diye düşünürüz. ailemizi ilgilendiren konuları ancak çok güvendiğimiz kişilerle konuşuruz. Dedikodular, laf söz kalabalığı, kötü niyetli kişilere karşı gardımızı alırız. Güven, dürüstlük, değerlerimiz bizim için kutsaldır. Canımızı sıkan meseleleri şimdi farklı bir açıdan ele alırız. Hayatın tadını çıkarmak için, olumsuz düşünen, ortamı geren kişilerden uzak dururuz. Maddi konulardaki sıkışıklığı aşabilmenin yollarını araştırırız. Saat 17:55-21:39 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Eğer yeni bir karar veriyorsanız, bekleyin derim. İlişkide yaşanabilecek yanlış anlaşılmaların önüne bu şekilde geçilebilir. Saat 21:39 Ay-Balık burcunda ilerliyor. Bu gayet rahatlatıcı bir enerji gibi durabilir. Ancak bir Kova için, fazla duygusallık yükleyici ve tembelleştiricidir. Oysaki Kova özgürlüğün ve aklın simgesidir. Böyle bir etki altında zayıflaşabilir, farklı yönlere doğru kayabilir. Demek oluyor ki, bilincimizi uyanık tutmakta fayda var. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğunluğunun azalmasıyla rahat hareket edebileceksin. İş birliğine açık tavrın, insanları cesaretlendiriyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ve ortaklık konularıyla ilgili herkesten gizlediğiniz konular dikkatli olmadığınız takdirde ortaya çıkabilir. Bununla ilgili karşı taraftan yargılayıcı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Sırlarınızı saklama konusunda daha dikkatli olmalı bunların ortaya çıkma şeklini hesaba katıp daha iyi korumayı bilmelisiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişte kalan, sizin için önemli olan olaylar karşınıza çıkabilir. İlişkilerinizdeki huzursuzluklara dikkat etmeniz ve alttan almanız yararınıza olacak. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı size destek olamayan kişiler hayatınızdan çıkabilir. Sakin ve kontrollü olmaya çalışmalısınız. Harcamalarınızla ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirdiğinizi sanıyorsunuz. Huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işleriniz sizin elinizde olmayan nedenlerle iptal olabilir veya bozulabilir. Ev ve aile ilişkilerinizdeyse özellikle karşı cinsle aradığınız huzuru bulacaksınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınızda hızlı değişimler gündeme gelebilir. Sizi çekemeyen insanların söylediklerine asla kulak asmamalısınız. Hislere odaklanın.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 11" R
Ay
Balık
20° 52' 47"
Merkür
Koç
18° 55' 40"
Venüs
Boğa
05° 51' 34"
Mars
Koç
02° 45' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 47"
Satürn
Balık
16° 54' 53"
Uranüs
Boğa
22° 34' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 46"
Lilith
Başak
23° 46' 31"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>