Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor.

Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir. Her Cuma günü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz.

19 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 12:47 itibariyle Merkür-Neptün görünümü, günün ilk etkili enerjisidir. Kariyer hayatımız ve maddi konular üzerinde yeteneklerimizi öne sürerek, yaratıcı düşünerek ilerlememiz gerektiğini belirtiyor. Farklı yollar aramaya teşvik ediyor. Hayatın genelinde öyle keskin bıçak tarzında düşünmeyeceğiz. Hedefimizin bilincinde olmalıyız. Saat 14:45 Ay-Jüpiter görünümü,hayatındaki haksızlıklara , insanların vicdani ve ahlaki anlamda başkalarını hor görmesine tahammül edemeyiz. Saat 20:23 Merkür-Mars görünümü, boşluk süresi içinde oluştuğu için, akşam saatlerinde çabuk tepki vermeye müsait olabiliriz. Kendimizce haklıyızdır ancak birileri bunu anlamakta zorluk çekebilir. Dinlenme ihtiyacımız çok yoğun olabilir. Bugün halledemediğiniz işler yarına kaldığı için, gergin olabilirsiniz. Her alanda aktif olmak, anlayışlı olmak durumu, sizi bedenen, fikren yorabilir. Bunları gözünüzde büyütmeden bir planlamada bulunursak çok iyi olacaktır. Saat 15:27-23:20 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 23:20 itibariyle Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bu enerjinin içinde fedakarlık, özveri ve sevgi isteği saklıdır. Sorunlarla boğuşmaktan yorulan birey problemlerin kendiliğinden çözülmesini istiyor, insanlardan anlayış ve iyi niyet bekliyor. Bu olursa maddi-manevi açıdan kendimizi huzurlu hissedeceğiz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Evli ve uzun süreli ilişkisi olanlar bugün ego çatışmalarına dikkatli olmalılar. Çocukları da yakından ilgilendiren konular gelişebilir. Özel hayatını ihlal eden insanlara karşı tavrını gösteriyorsun. Altından çıkamayacağın ilişkilere ve sorumluluklara gizlice ?hoşça kal? diyebilirsin. Sorumlulukların artıkça kaygılarını da yönetemiyor olduğunu düşünüyorsun. Bu seni mutsuz edebilir. Ancak gökyüzünün kalabalık bir gündemi olduğunu unutma, bunları kendinde büyütüyor olabilirsin. Eğer endişelerinin gerçek olacağını düşünüyorsan, gerçeklere dönüş vakti geldi. Ne kadar gerçekçi ve çabuk yüzleşirsen, o kadar iyileşeceğini hatırlatmalısın belki de kendine.

19 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek başınıza kalmak ve kendi yaralarınızı sarmak isteyeceğiniz bir gün. Yaşadığınız bazı olayları unutmakta zorlanabilir ve geçmişte size yapılanları affedemeyebilirsiniz.

19 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar içinde olacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size keyif verecektir. Olumlu tavrınız sayesinde işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Hareketli bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

19 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak sıkıntılara rağmen neşeniz yerinde. Huzurlusunuz çünkü aileniz ve sevdiğiniz yanınızda.

19 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize sakladığınız düşünceler, sırlar ortaya çıkabilir. Marjinal ve tartışmacı tutumlar içine girebilirsiniz. İnsan seçerek, anlayış ve algı sahibi olanlarla vakit geçirmekte fayda var. Resmi işlerde aksamalar yaşandıysa öğleden sonra düzelebilir.

19 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki duygulara tsunami taşıyan etkileşim, sizin gibi zihin insanının kafasını oldukça karıştıracaktır. Bugün en iyisi yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katılarak hümanist duygularınızı besleyin. Pek çok dernek sizin gibi vizyoner duyarlı insanlara ihtiyaç duyar.

19 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 24" R
Ay
Koç
12° 49' 52"
Merkür
Koç
19° 58' 12"
Venüs
Boğa
07° 42' 25"
Mars
Koç
03° 55' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 54"
Satürn
Balık
17° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 43"
Lilith
Başak
23° 56' 30"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>