Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamından artık iyice bunalmış gibisiniz. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:44 Ay-Merkür görünüm etkisinde güne adım atacağız. Zihnimizi rahatlatıcı olana yöneleceğiz. Her şeyin kendi içinde bir öğretisi olduğunu düşünelim ve kendimizi gereksiz konularla yormayalım. Saat 11:33 Ay-Jüpiter görünümü, hesabi düşünmenin işaretçisidir. Beklentilerimize uygun bir hayatın özlemini duyarız. Biraz zor olsa da, yine iyimser düşüneceğiz. Saat 15:49 Ay-Neptün karşıtlık etkisinde ortaklarımız, eşimizle aramızdaki hesaplar, paylaşımlar, bölüşümler yormuş olmalı sizi. İşte tam bu saatte, şöyle bir rahatlamak için insan kendisine zaman ayırmayı bilmeliyiz. Çünkü en büyük zenginlik huzurdur. Bu huzuru yaratmak da en azından bizim elimizde. Sakince hayatı kendi haline bırakmak ve içimizdeki çocukla el sıkışmak. Deneyelim mi ne dersiniz? Saat 19:43 Merkür-Jüpiter görünümü, her ne kadar iyimser düşünmeye neden olsa da, karar vermeden önce enine boyuna inceleyiniz. Dış etkenlerin üstümüzdeki baskısı hassasiyet yaratıyor. Biz şöyle bir geçmişe bakacağız, tecrübelerimizi unutmayacağız ve aklımız başımızda hareket edeceğiz. Böyle yaparsak bu görünüm bize yeni bir çözüm yolu sunar. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Tüm canlıları sevgiyle kucaklayacağımız bir gün olması dileğimle,

19 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dile getiremediğin konuları ertelemek istemiyorsun. Sorunların üstesinden gelmek için yüzleşmen gerek.

19 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle finansal konularınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak bunun telafisi sadece sizin elinizde olmayacaktır. Partnerinizden ve yakın akraba çevrenizden bu noktada destek almanız gerekebilir. Ayrıca ailenizin geçmişte yasamış olduğu ve bugüne kadar getirdiği finansal sorunların stresini kontrol etmeniz gerekebilir.

19 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmış olduğunuz işlerde sorumluluğunuz artabilir. Artan sorumluluğunuz yoğun birtemposunda çalışmanıza sebep olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Finansal konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinize odaklı planlar yapabileceğiniz bir haftadasınız. Gezegenlerin uygun konumda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

19 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ruhsal olarak motivasyonunuzun, sevginizin ve anlayışlı tavırlarınızın yükseldiği, kendinizi iyi hissettiğiniz, hayatınızdaki olası sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir süreçte iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda etkili iletişim kurabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklar, eğitimler, iletişim ve haberleşmeden yana şanslar elde edebilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde durağanlıklar oluşabilir amaalanlarınızda alacağınız güzel haberler size kendinizi çok mutlu hissettirecek. Önemli birteklifi alabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyguların ön planda olduğu bir gün sizi bekliyor. Zira Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, gündelik hayattaki beklentilerinize bir çözü arayışı taşıyacak.Alınganlıklar, ailenin ihtiyaçlarının karşılanması, aile bireylerinin sağlık konuları sizin odağınızda kalır. Adeta ambulans şoförü gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Bugün bir taşınma gündeme gelebilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar sizi bekliyor. Bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 40" R
Ay
Balık
28° 16' 10"
Merkür
Koç
19° 15' 52"
Venüs
Boğa
06° 29' 02"
Mars
Koç
03° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 55"
Satürn
Balık
16° 57' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 26"
Lilith
Başak
23° 49' 53"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>