Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla istediğiniz dengeye oturtamayabilirsiniz.

Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçecek paranın sizde yaratacağı olası eziklik, sizi bunu ne kadar hak ettiğiniz yönünde sorulara götürmemeli.

Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak. Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde Perşembe günümüz başlıyor. Her yönden güçlü birine duyulan ihtiyacı vurguluyor. Önemli bir karar verebiliriz. İlişki tercihlerimizi yeniden belirleriz. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, aşk konusunda istekli olsanız da, karşınıza çıkan kişiye dikkat ediniz. Duygular yanıltıcı olabilir. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadelenin başarı için şans olduğunu bilmen, adımlarını ona göre atmanı sağlıyor. Kaygılarını giderebilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde esneklik sağlayabiliyor ve karşındaki insana saygı duyuyorsan o ilişki uzun ömürlü olacaktır. Ancak karşındakini bunaltır her istediğini yaptırmaya çalışırsan işte o zaman kırılmalar başlayacaktır. Bir ilişki iki kişiyle yaşandığına göre her iki tarafında istekleri doğrultusunda hareket etmeyi öğrenmesi gerekir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Bir yandan işlerini yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da kişisel alanınla ilgilenebilirsin. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, iyileştirmeye gidilmesi konusunda üstlerinle ciddi konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, haksızlığa gelemediğin konular isyan etmene neden olabilir. Akşam saatlerinde telefonla yapacağın görüşmeyle, başka şehirde yaşayan kişilerle ilgili şaşıracağın haberler alabilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa yada geçmişte ciddi bir sağlık sorunu yaşadıysanız mutlaka bir doktora görünmeli ve ciddi sorunlar çıkmasının önüne geçmelisiniz. Finansal konularda ise şans sizden yana beklenmedik ek gelirler söz konusu olabilir. Görev kapasitenizin artması ile zam terfi yeni bir pozisyona kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise eş yada sevgilinizin size verdiği sözleri yerine getirmediğini öğrenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sakinlik huzur ve mutluluğun anahtarı sizler için.

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman yöneticisi gezegeniniz Satürn geri hareketine başlıyor. Bilinçaltınıza ittiğiniz tüm zorlu konularla yüzleşme zamanı. Bol meditasyon, yoga ve şifa çalışmalarına katılın.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat planları sizi rahatlatıyor. Yoğunluklarınızdan ancak bu şekilde kurtulacağınızı biliyorsunuz. Kafanıza göre para harcamaya yatkınsınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı denetim altına almanız zor olabilir. Özellikle bugün karşılaşacağınız bir duruma canınız sıkılacak. Fakat, çok daha farklı açıdan olaya bakabilir ve duygularınızı kontrol etmeyi başarabilirsiniz. İstekleriniz çok farklı ve alışılmışın dışında olabilir. Enerjiniz sıkıntı verebilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>