Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik bir akşam, bazı şeyleri daha iyi anlamaya ve sorun etmemeye yardımcı olabilir. Partnerinizin ilişkiniz dışındaki problemlerini paylaşma yönünde daha gayretli olabilirsiniz.

Bu sıralar olumsuz yaklaşımlara ve negatif elektriklenmelere kendinizi kapatmalısınız. İş ortamınızdaki ilişki sorunlarında esasen belirleyici olan bir şey yok, rahat olmalısınız.

Maaş gecikmelerinin bir alışkanlığa dönüşeceği şeklindeki kaygılarınız boş değil. Çok tıkandığınızı hissettiğiniz bir konuda sandığınız kadar çözümsüz değilsiniz, mutlaka yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.

Hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Sosyal aktivitelere eğiliminiz sorunlarınızı unutturacak boyutta fakat gerçeklerden kaçmak gibi bir düşünceniz de olmasın sakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konulara ilişkin çalışmalarınızın ve düşüncelerinizin artacağı bir gündesiniz. Ancak aşırı duygusallık ve çevreden etkilenme eğilimine girebileceğinizden duygularınız size mantık hataları yaptırabilir. Bugün kişisel sorunlarınız yada ilişkileriniz yerine beklentilerinize ulaşmak için zaman ayırırsanız sonuçları sizin için çok daha olumlu olacaktır. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:47 itibariyle burcunuz üzerinde ikinci kez oluşacak Yeniay, şans olarak görüyorum.  Çünkü bu hafta enerjiler sizden yana akışta. Bugünlerde bir değişim, yenilenme, hareketlilik ön planda olacak. Devam eden ilişkide aktif bir dönem. Partneriniz ve siz birlikteliğin tadını çıkarırınız. Sorunları olan Kovalar bu duruma artık bir çözüm yolu bulmak gerektiğini düşünürler. Temelde anlaşıyorlarsa sürdürürler, ancak problem büyükse bitirmeyi tercih ederler. Bu Yeniayın oluştuğu günün bir başka özelliği, Güneşin burç değiştirecek oluşudur. Yeniayın hemen ardından Güneş, Balık burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkide kavga ve tartışma yerine ılımlı yaklaşımın merkez alınışıdır. Ancak bu gerçekleri göz ardı edeceğiniz anlamına gelmez. Maddi açıdan duruma bir bakmanız lazımdır. Bütün kararları verirken özgür bir şekilde yeni bir adım atmak istiyorsanız, mali anlamda gücünüz buna uygun mu bunlar iyice değerlendirilmelidir. İş hayatındaki bir adımın getirisi iyice hesaplanmalıdır. Para konusunda çok iyi düşünmeniz lazımdır. Yatırımlar konusunda da dikkati hesaplamalarda bulunmalısınız ki bu Yeniayda doğru bir düzende ilerleyelim. Attığımız adımın getirisinin hakikaten gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekmektedir. Para konuları çok kıymetlidir, açık vermemeye ve hesabı iyi bilmeye çalışmalısınız. Olumlu tarafıyla baktığımızda ben hem Yeniayın hem de Güneş-Balık geçişinin fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı meslekler, uğraşılar, güzel sanatlar, edebiyat gibi alanlar kazanç getirici etkisi olduğunu da belirtmek isterim. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Kendinizle ilgili tenkitlere karşısınız. Aykırı davranışları olan kişileri tenkit etmenin bir anlam teşkil etmeyeceğini bilmeli ve fikir vermek dışında olaylara çok fazla karışmamalısınız. Moralinizin çabuk bozulması halinde kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkileriniz ve bağlantılarınız olduğunuzdan da popüler bir imaj çizmenizi sağlıyor. Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz. Ani tepkiler veya duygusal anlamda yoğunluğunuz nedeniyle sağa sola ültimatomlar vermeden önce iyi düşünün. Hayati kararlar almak için uygun günlerde değilsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklar almaktan kaçınmıyor ve hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Kırdığınız kişileri aramaktan çekinmemelisiniz. Özür dilemeniz onlar için yeterli olacak.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sizden uzakta yaşayan sevdiklerinizle haberleşebilir, güzel haberler alabilir, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Eğitimler ve seyahatler açısından faydalı olan bugün, akşam saatlerinde iletişimde ani tepkilerden kaçınmanız faydalı olacaktır.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili gelişmeler veya mevcut durumlar, bugün tüm vaktinizi alabilirler. Doğru hamleler yapabilmek için, gereksizce karamsar düşüncelere kapılmaktan, mali durum konusunda endişeler içinde boğulmaktan kaçınmanız gerekmektedir.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>