Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğal ve zararsız görülen bazı yakınlaşmalar, zihinlerde sorulara yol açabilir. Karşılıklı duyulan sevgi ilişkinizi şimdilik koruyor. Bazı açıklamaların sevimsiz olduğu kadar, kaçınılmaz da olduklarının kafalarda netleşmesi gerekiyor.

İnatlaştığınız bazı konularda bugünler içinde ikna edilebilirsiniz. Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız yersiz.

Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Mesafeli durduğunuz birinde taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız son kararların aşırı baskısı, sizi olumlu imajınızı zedeleyebilecek fikirlere yöneltmemeli. Planlı davranmaya çalışın, bu yükümlülükleri yerine getirmek zorundasınız. Bugünlerde negatif elektrikler aldığınız insanlar karşısında daha moralli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, başkalarına parasal konularda akıl ve destek verdiğimiz halde, kendi kazancımızı doğru değerlendirmemek yanlış olur. Elimizin açıklığı veya hesap kitap yapmamak bizi bu Dolunayda çelişkide bırakabilir. Birileri iyi niyetimizi kullanabilir. Aslında buna biz de sebep olabiliriz. Bütçemizin dengeli olması gerekir. Bu Dolunayda, paraya sıkıştığımız için hayıflanırız. Bazen başkalarını, çokça da kendimizi eleştirebiliriz. Şöyle bir faturalara baktığımızda harcamaların yüksekliği, sınırı aştığımız gerçeği bizi rahatsız eder. Peki bu dolunayı nasıl güce dönüştürebiliriz. En azından bundan sonra gerekli olanla olmayanı ayırt ederek. Nerede yanlış yaptığımızın farkına vararak. Paramıza sahip çıkarak. Hesabımızı bilerek. Tabii ki her Kova aynı durumda değil. Kimileri, paraya fazla düşkünlüğü, her şeyi inceden inceye hesap etmeyi, sürekli para konusunda endişe etmeyi sürdürerek kendine eza cefa çektirebilir. Bu da yanlış olur. Gereğinden fazla her şey abartıdır. Bundan kaçınalım. İhtiyaçlarımızı elimizden geldiğince uygun bir bütçe çerçevesinde düzenleyelim. Ödemeleri geciktirmeyelim. Tutarlı ve dengeli olalım. Gereksiz borçlar altına girmeyelim. Borcu borçla kapatmaya çalışmayalım. Birkaç gün sonra Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Yeni girişimler için zihnimiz hızlanacak. Çözüm yolu bulmamız kolaylaşacak. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlara karşı takındığın sorgulayıcı tavır yanlış anlaşılabilir. Hayatında bazı değişiklikler yapmak isteyeceksin.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

bugün özellikle yanılgılara karşı çok dikkatli olmalı size söylenen şeylerin doğruluğunu araştırmalı ve bazı kararlarınızı alırken daha dikkatli adımlar atmalısınız. Yine çok iyi bildiğiniz konularda hiçbir zaman emin olmamalı ve şartların her zaman değişebilir olacağını kabul etmelisiniz. Zira bugün öğreneceğiniz finansal konularla ilgili gerek yanlış söylemler gerekse gerçeklikten uzak değişken şartlar bunu kanıtlar nitelikte olacaktır. Bu duruma düşmek istemiyorsanız alacağınız kararlarda daha temkinli olmanız gereklidir.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran ve yıpratan koşullar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konuları konularında gelişme kaydedemeyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkileyebilir. Finansal açıdan değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayınız içinde olabilirsiniz. Bazı konularda karar verme sürecine girebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular açısından verimli ve bereketli bir gün olabilir. Gelir ve kazançlarınızı artırabileceğiniz ya elinizdekileri daha iyi değerlendirebileceğiniz fırsatlar ayağınıza gelebilir.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için en keyifli günlerden biri. Sevildiğinizi daha fazla hissederken, bekarsanız yeni ilişki teklifleri, flörtler gündeme gelebilir. İlişkiniz varsa birlikte romantik, size güven, huzur ve sevgiyi hissettirecek harika bir gün geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bugün, sizin için aşk, sevgi, keyif, huzur ve yoğun paylaşımlar sözkonusu olacaktır.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay ortak para alanlarınızda gerçekleşiyor. Partnerinizin hayatındaki maddi değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Mirasla ilgili konuların öne çıktığını görebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay eşinizin kazancında yüklü bir artış meydana getirebilir. Siz ortağınızla yürüttüğünüz işlerden hatırı sayılır bir gelir elde edersiniz. Kredi çekmek, vergi borcunuzu ödemek için uygun zamanlardır. İş yerinizde müşterilerinizde artış meydana gelir. Okült bilgiler, astroloji, tarot, reiki gibi soyut konulara ilgi duyar eğitim almaya başlayabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 49" R
Ay
İkizler
13° 42' 23" R
Merkür
Koç
23° 35' 24"
Venüs
Boğa
12° 53' 21"
Mars
Koç
07° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 22' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 14"
Neptün
Balık
29° 10' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 24"
Lilith
Başak
24° 24' 30"
True Node
Koç
15° 12' 48"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>