Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız farkında ve bu sorunları ona yansıtmamanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir. Sizinle birlikte küçük bir tatil düşünüyor. Yolunuz açık gibi gözüküyor,

Beklenmedik sevindirici haberleriniz olabilir. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Zor kazandığınız halde kolay harcıyorsunuz. Uyarılara hak veriyorsunuz ama yine de bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bugün yine uyarılabilirsiniz.

Gelecekle ilgili hayalleriniz var ama endişelere hiç yer yok. Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar. Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. O bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:58 Ay-Mars görünümü, hedefe ulaşma, zamanı dolu dolu yaşama, önemli bir projede yer alma, durumumuzu bir an önce iyileştirme arzumuzun göstergesi. Bu arzu öylesine etkili ki, dış seslere, olmazlara, engellere aldırdığımız yok. İlgi alanımıza giren, coşkuyla sarıldığımız her şeyin peşinden gidebiliriz. Bu görünüm sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sosyal hayatı canlandırıcı ve özel yakınlaşmaları sağlayıcıdır. Hem dostluklar gelişir hem karşı cinsle iletişim güçlenir. Sizi siz yapan tüm güzel yönleriniz başkaları tarafından olumlu bulunulur, beğenilir. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, kendimizi zorlamadan, gayet rahat bir şekilde günü geçirmemiz gerektiğini söylüyor. İnsanın kendine duyduğu inancın, başarılı olmasında en önemli etken olduğunu bilmeliyiz. Tabii ki, her gerçek başarı, sabır gerektirir. Önce bir adım atılır, daha sonra bir adım daha. Aceleye gelmez bazı şeyler. İşte bu görünüm uzun vadeli düşünmenin, dağılmamanın, cesaretle yol almanın kişiye hem maddi hem de manevi açıdan hissettireceği huzur duygusunun altını çiziyor. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken, birçok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni kaygılandırabilir. Annenle vak

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı değişimler ve oluşumlar üzerinize ekstra sorumluluk yükleyebilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz konular olabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşünce ve fikirlerinizi rahatça tartışabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Yenilikçi ve orijinal fikirlere sahip kişilerle tanışabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize yönelik konuşmalar artabilir. İşinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün, sevdiğiniz insanla çok iyi anlaşacaksınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim nedeniyle yurt dışında yürüttüğünüz bir projeden olumsuz bir sonuç elde edebilirsiniz. Cesaretinizi kırmadan ve öfkelenmeden kriz sürecini yönetmek ve sonuçtan başarı elde etmelisiniz. Gireceğiniz bir sınavın sonucu yüzünüzü güldürür.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 59"
Ay
Kova
26° 37' 48"
Merkür
Koç
17° 55' 37"
Venüs
Boğa
03° 46' 51"
Mars
Koç
01° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 05"
Satürn
Balık
16° 46' 18"
Uranüs
Boğa
22° 28' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 08"
Lilith
Başak
23° 35' 17"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>