Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlikler içine girebilirsiniz.

Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz. Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak. Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Aciliyet içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir. Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreç, aile bağlılığı, birbirinizin değerlerine önem verme, geleceğin garantisi önemsenir. Yarınlarımız garantide olsun isteriz. Aile dayanışması önemlidir. Birbirinizin düşüncelerin önem verme, huzuru önemseme, konfor, kalite, mal sahibi olmak, toprakla haşır neşir olmak, sağlıklı yaşam kıymetlidir. Pratik düzenlemeler ev veya ofis hayatında çalışanlar için uygundur. Aileden kalan bir mülkün satışı gibi meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği, çocuk sahibi olmak ve finansal açıdan rahata kavuşmak gibi konular da yine bu dönemin içeriğinde yer alır. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün seni bekliyor. Bir yandan işlerini yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da kendinle ilgilenebilirsin.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızın özel hayatınıza olan baskıları ve yönlendirici söylemlerinden dolayı rahatsızlık duyabilir, onlarla bazı konularda restleşebilirsiniz. Kesinlikle Bu anlamda dolduruşa gelmemeli, kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Dostlarınıza hangi konularda konuşacağınıza ise ayrıca dikkat etmelisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eviniz için düşündüğünüz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu durum sizi uğraştırabilir. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Tartışmalar gündeme gelebilir. Yeni konularla ilgileneceksiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçeklerle yüzleşme isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve var olan şartları yükseltmek için büyük bir değişim ihtiyacı duyarsınız. Sezgilerinizde oldukça kuvvetlidir ve bu konuda sizlere yardımcıdır. Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün. Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kendinizi ailenize adayacaksınız. Eski ailevi konuları analiz ederek olaylara pratik çözümler üretmeye çalışacaksınız.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde evi taşıma yeni yatırımlar yapma, sanatsal etkinlikleri hayatınıza katma gibi konular ön plana çıkabilir. Bahçeyle vakit geçirmek hoşunuza gidecektir.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Buhafta içerisinde, aile ilişkilerinizle ilgili bazı hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireylerinin ziyaretinize gelmesi olasıdır. Eşinizin ailesiyle de yakın bir iletişime geçebilir, ilişkilerinizde, eskisine oranla daha samimi bir hava yakalayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, çok eski bir dostun da birdenbire karşınızda belirivermesi sizi şaşırtmamalıdır. EĞİTİMLE ilgili olarak da olumlu etkiler alacaksınız. Lisans eğitimi, mesleki eğitim veya hobilere ya da çeşitli el becerilerine yönelik kurslara başvurabilirsiniz. Daha önceden bazı başvurular yaptıysanız, bu başvuruların olumlu cevaplarını da yine bu günler içerisinde almanız mümkündür.

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>