Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz var ve yapıcı olmak durumundasınız.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Zaman zaman karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.

Çatışmalar yaşasanız da meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak görebilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ticari girişimler ve yurt dışı bağlantılarının gündeme gelebileceği bir gün. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün. Girişimci çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 21 Haziran saat:13:07-23 Temmuz saat:00:00 tarihleri arasında etkili Güneş-Yengeç süresince, çalışma hayatınız, sağlığınız, sosyal güvenceniz sizin için önemli olacak. Bu konular gündem maddenizde yer alacak. Benim tavsiyem başta aileniz, eski dostlarınız, eski ilişkiniz ve geçmişe ait ne varsa gerçekçi olmanızdır. Eğer bir şey sürmüyorsa, hüzün ve mutsuzluk yaşatıyorsa buolsun özel ilişki olsun öncelikle kendinizi düşününüz. Eğer sizin yanlışlarınız dolayısıyla bu noktaya gelindiyse gerekirse düzeltmek adına büyüklük siz gösterin, karşınızdaki kişi neden olmuşsa o zaman önünüze bakın. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tıbbı kontrollerden geçin. Aile mesleğini sürdürüyorsanız ve sorunlarınız varsa bunları karşılıklı konuşun veya ailenizle ortak birsürdürüyorsanız sözleşmelerde akrabalık ilişkisi bile olsa profesyonelce düşünün. Güneş-Yengeç geçişi değerlerimize sahip çıkmamız ve güven içinde yaşamamız için vesile olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin sağlık sorunuyla tekrar yüzleşebilir, panik yaşayabilirsin. Duygusal yoğunluğun yüksek olacak.

21 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle toplumsal konulu temalar gününüzü fazlasıyla hareketlendirecek ve özellikle seyahat, iletişim ve sosyal medya aracılığı ile bir çok yeni bilgiler edinebileceksiniz. Özel ilişkilerde ise yıkılmış olan köprüleri tekrar onarmak adına bazı adımlar da bulunabilir ve karşınızdaki kişiden de yine olumlu dönüşler alabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yapacağınız değişikliklerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Fikirleriniz çevrenizde olumlu yankılar oluşturur. Bu durumda sizin motivasyonunuz yüksek olur ve kendinizle gurur duyarsınız. İkili ilişkilerinizde keyifli ve flörtçü yanınız ortaya çıkar, eğlenceli anlar yaşarsınız. Zevkle dekore ettiğiniz evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda da oldukça güzel görüşmeler ve olumlu sonuçlarla rahatlayacak var olan problemlerinizi birlikte çalıştığınız insanların desteği ile aşabileceksiniz. Ticari konularda ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı bu şanslı süreçte sabırlı olmanız gerekmekte. Özel yaşamınızda ise bugün maddi konular üzerinde yapılan konuşmalar gerilmenize neden olabilir. Sakin olmalı ve sevdiklerinizin fikirlerine saygı duymalısınız.

21 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

21 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Bugün, sevdiğiniz insanla tartışmalara açık olabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Güneş, sağlık ve çalışma koşullarınızı ön plana çıkaracak. Doktor kontrolünden geçebilir, tahlillerinizi yaptırabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yeni bir ofise taşınabilir ya da ofis de oturma düzeninizi değiştirirsiniz. Sindirim sisteminize, zehirlenmelere dikkat edin.

21 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 57" R
Ay
Koç
11° 11' 53"
Merkür
Koç
19° 53' 17"
Venüs
Boğa
07° 34' 13"
Mars
Koç
03° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 21"
Satürn
Balık
17° 01' 48"
Uranüs
Boğa
22° 39' 13"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 21"
Lilith
Başak
23° 55' 45"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>